5 sa
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bulgur pilavı ama sade olandan değil böyle salçalı ve sebzeli bunu bir de yoğurtla karıştırıp yiyorum off dünyanın en güzel şeyi
Biryani Pilavı
Malzemeler
2 su bardağı basmati pirinç
300 gram tavuk veya kuşbaşı et
1 büyük soğan
2 yemek kaşığı sıvı yağ
3 su bardağı sıcak su
1 çay kaşığı köri
Yarım çay kaşığı zerdeçal
Tuz
Karabiber
Soğanı yağda kavur. Tavuk veya eti ekleyip pişir. Baharatları ilave edip karıştır. Yıkanmış basmati pirinci ekle. Sıcak suyu ve tuzu koyup kapağını kapat. Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişir. Ocağı kapattıktan sonra 15 dakika dinlendir. Biryani normal pilava göre daha aromatik ve baharatlı bir lezzete sahiptir.
Burdakilerden Özbek ve sebzeli pilavı tercih ederim
Perde Pilavı
Malzemeler
2 su bardağı pirinç
2 yemek kaşığı tereyağı
200 gram haşlanmış tavuk eti
2 yemek kaşığı dolmalık fıstık
1 yemek kaşığı kuş üzümü
Tuz
Karabiber
3 su bardağı sıcak su
Hazır yufka
Tereyağında fıstıkları kavur. Pirinci ekleyip birkaç dakika çevir. Kuş üzümü, tuz ve sıcak suyu ekleyip pilavı pişir. Demlendikten sonra didiklenmiş tavuk etini karıştır. Fırın kabını yağlayıp yufkayla kapla. İçine pilavı doldurup üzerini yufkayla kapat. 180 derecede üzeri kızarana kadar pişir. Dilimleyerek servis et. Tavuklu iç pilav ve çıtır yufkanın birleştiği oldukça gösterişli bir yemektir.
Perde pilavı mı deneyeyim
Uğraştırıcı gibi sanki ama...
Pirinç pilavı pek sevmiyorum ama klasik olanını yerim Birde Tatar yemeği olan GÖBEDE var prinçli plav şeklinde
Pilav/Makarna/Bulgur u bıraktım kuşlar gibi hafif geziyorum 2 ay da sokakta 20 kg gibi yürüyorsun
Sade nohutlu pilav
Bezelyeli havuçlu pilav
Özbek pilavı
Sade pilav basmati falan değil dum düz anam babam usulü
Özbek pilavı çok güzel
Safranlı Narlı Pilav
Malzemeler
1 su bardağı pirinç
1 çay bardağı nar tanesi
Bir tutam safran
1 yemek kaşığı tereyağı
1,5 su bardağı sıcak su
Tuz
Safranı birkaç kaşık sıcak suda 10 dakika beklet. Tencerede tereyağını eritip yıkanmış pirinci 2 dakika kavur. Sıcak suyu, safranlı suyu ve tuzu ekleyip pilavı pişir. Dinlendikten sonra nar tanelerini ekleyip nazikçe karıştır. Safranın hoş aroması ve narın hafif tatlı-ekşi tadı pilava farklı bir lezzet katar.
Sade fıstıklı özbek
Fıstıklı Pilav
Malzemeler
1 su bardağı pirinç
2 yemek kaşığı dolmalık fıstık
2 yemek kaşığı tereyağı
1,5 su bardağı sıcak su
Yarım çay kaşığı tuz
Pirinci yıkayıp 15 dakika suda beklet. Tencerede tereyağını eritip fıstıkları hafif pembeleşene kadar kavur. Süzülen pirinci ekleyip 2-3 dakika karıştır. Sıcak suyu ve tuzu ekle. Kapağını kapatıp kısık ateşte suyunu çekene kadar pişir. Ocağı kapattıktan sonra 10 dakika dinlendirip servis et. Fıstık pilava hafif tatlımsı ve hoş bir aroma verir.
Biz mevlit pilavından devam
Sade
Narlı Kara Pirinç Salatası
Malzemeler
1 su bardağı kara pirinç
1 çay bardağı nar tanesi
Yarım demet maydanoz
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Yarım limonun suyu
Tuz
Kara pirinci yumuşayana kadar haşlayıp soğut. Üzerine nar tanelerini ve ince doğranmış maydanozu ekle. Zeytinyağı, limon suyu ve tuzu ilave edip karıştır. Bir süre dinlendirdikten sonra servis et. Ekşi, tatlı ve hafif aromalı tadıyla özellikle et yemeklerinin yanında güzel gider.
Basmati
Mercimekli Bulgur Pilavı
Malzemeler
1 su bardağı pilavlık bulgur
Yarım su bardağı yeşil mercimek
1 küçük soğan
2 yemek kaşığı sıvı yağ
2 su bardağı sıcak su
Tuz
Mercimeği hafif diri kalacak şekilde haşlayıp süz. Tencerede yağı kızdırıp ince doğranmış soğanı kavur. Bulguru ekleyip 1-2 dakika karıştır. Mercimeği, tuzu ve sıcak suyu ilave et. Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişir. Ocağı kapatıp 10 dakika dinlendirdikten sonra servis et. Doyurucu, besleyici ve yapımı oldukça kolay bir pilavdır.
Teşekkürler
Hepsini denemek istiyorum
Sebzeli Pilav
Malzemeler
1 su bardağı pirinç
1 küçük havuç
1 küçük çay bardağı bezelye
1 yemek kaşığı tereyağı veya sıvı yağ
1,5 su bardağı sıcak su
Tuz
Pirinci yıkayıp süz. Havuçları küçük küpler halinde doğra. Tencerede yağı ısıtıp havuçları birkaç dakika çevir. Bezelyeyi ekle. Pirinci ilave edip 1-2 dakika karıştır. Sıcak suyu ve tuzu ekleyip kapağını kapat. Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişir. Ocağı kapatıp 10 dakika dinlendirdikten sonra servis et. Renkli görünümü ve hafif tadıyla birçok yemeğin yanına yakışır.
Teşekkürler
Hiçbirisini yeme Fırsatım olmadı 😅
Özbek Pilavı
Malzemeler
2 su bardağı pirinç
300 gram kuşbaşı et
2 havuç
1 büyük soğan
3 yemek kaşığı sıvı yağ
3 su bardağı sıcak su
Tuz
Karabiber
İstersen birkaç diş sarımsak
Yağı tencerede kızdırıp eti kavur. Soğanı ekleyip yumuşayana kadar pişir. İnce doğranmış havuçları ilave edip birkaç dakika çevir. Yıkanmış pirinci ekle. Tuzunu ve baharatını koyup sıcak suyu ilave et. Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişir. Ocağı kapattıktan sonra 15 dakika dinlendirip karıştırarak servis et. Et, havuç ve pirincin uyumu sayesinde oldukça doyurucu ve lezzetli bir pilavdır.
Domatesli soğanlı bulgur pilavı.
Sade Basmati Pilavı
Malzemeler
1 su bardağı basmati pirinç
1,5 su bardağı sıcak su
1 yemek kaşığı tereyağı veya sıvı yağ
Yarım çay kaşığı tuz
Pirinci nişastası gidene kadar birkaç kez yıkayıp 20 dakika suda beklet. Tencerede yağı ısıtıp süzülmüş pirinci 1-2 dakika karıştır. Sıcak suyu ve tuzu ekle. Kapağını kapatıp kısık ateşte suyunu çekene kadar pişir. Ocağı kapattıktan sonra 10 dakika dinlendir. Tane tane olmasıyla bilinen basmati pilavı et ve tavuk yemeklerinin yanında çok yakışır.
Kasli erkek uzerinden yenen
Latinler cok yapiyor bunu latin kizlar bende istitorum
Uzatma.
Niye
Hepsi güzel
Hamsili pilav ula
Tavuklu pirinç pilavı
Bulgur pilavı
Tereyağlı
Severim hepsini
Ama daha yemedim djdjdj
Hiç biri