Yeme & İçme Senin favori pilavın hangisi? Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 57 Yapay Zekaya Sor Tavuklu pilav Şehriyeli pilav Nohutlu pilav Bulgur pilavı Hamsili pilav Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Senin favori pilavın hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Kesinlikle tavuklu pilav. 1 0 Yorumla
Sahil06 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Şehriyeli pilav ve pirinç bulgurdan daha güzel bence. Ankara 'da hamsili pilava denk gelmedim henüz, yapan yer var mı bilmiyorum duymadım. 1 0 Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Tavuklu pilav ama kendi yapmadığım, garip bir şekilde başkası yapınca daha lezzetli geliyor insana 😄 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Şehriyeli nohutlu, şehriyeli tavuklu, şehriyeli fasulyeli... Arpa şehriye olmazsa olmazdır : )) 1 0 Yorumla
uııuıuıuıuıuı Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Arap bir komşumuz bir pilav getirmişti, hayatımda ilk kez öyle farklı, baharatlı lezzetli bir şey yedim, acayip bişeydi 1 0 Yorumla
barraküda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 450 cevap paylaştı. Tavuklu soğanlı biberli domatesli bulgur pilavıHele dışarda yerde yakılan odun ateşinde yavaş pismis olursa süper 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Buğday yarmasından pilav yapıyorum ben çok güzel oluyor tavuklu nohutlu. 1 0 Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Nohutlu pilav. Pilavın içine küçük baş soğan doğrayacaksın minicik minicik. Misss😋 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Nohutlu pilav 1 saat önce yedim nohutlu bulgur pilavı 1 0 Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Pirinç pilavını pek yemiyorum, sağlıklı olmadığını düşündüğüm için. Siyah pirinçten pilavı seviyorum ama onu da çok sık yemem. 0 0 Yorumla
Üyeismibulamadı12 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Burada hamsi içlisi derler ama pilav diyen yerler de mevcut. Tavuklu pilav, hamsi içlisi ve biberli domatesli bulgur pilavı severim. 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 996 cevap paylaştı. basmati pirinçinden yapılan Türkmenistan pilavı dene bence 0 0 Yorumla
İsyankarkader Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 98% +1 yıl En güzel pilavın üstüne ya kavurma ya da çiğer harika olur 0 0 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Tavuklu nohutlu pilav ve mercimekli bulgur pilavı 0 0 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 661 cevap paylaştı. Hamsili pilav hiç yemedim yemem lazım favorim o olacak gibi 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Tavuklu pilav 1 0 Yorumla
DijitalŞizofren Takip Et Master Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Özbek pilavı ve meyhane pilavı 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 860 cevap paylaştı. Tavuklu pilav ömür boyu yiyebilirim 1 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şehriyeli bulgur pilavı tercihim 1 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Şehriyeli pilav... 1 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nohutlu pilav.. 1 0 Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 673 cevap paylaştı. Tavuklu nogutlu pilav 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,3b cevap paylaştı. Tavuklu pilav ölene kadar yenir. 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Tavuklu pilav 👍👍 1 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 753 cevap paylaştı. Çok severim yanında cacığada hayır demem 1 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şehriyeli pilav 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ankara pilavı ve kavurma 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. hem nohutlu hem tavuklu :) 1 0 Yorumla
sabırsız_ Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Şehriyeli pilavı çok güzel yaparım o yüzden şehriyeli 0 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 422 cevap paylaştı. nohutlu pilav favorimdir 0 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Tavuklu pilav ve bulgur pilavı. 0 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 764 cevap paylaştı. önüme gelsin de pilavı 🤗 0 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 926 cevap paylaştı. Mısırlı tavuklu pilav 0 0 Yorumla
cankurtaramayann Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl sucuklu nohutlu garip bir şey :D 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,2b cevap paylaştı. bulgur pilavı 2 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 428 cevap paylaştı. Pirinc Pilavi 2 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Dövme pilavı. 2 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 447 cevap paylaştı. Tavuklu nohutlu pilav 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Etli pilav nerde bayan 0 2 Yorumla Manquer +1 yıl Unutmuşum. Sensin bayann Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bayan hakaret degildir. Unutmaaniza üzüldüm kolay gelsin. Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Tavuklu pilav 1 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 415 cevap paylaştı. En sevdiğim tavuklu 1 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 648 cevap paylaştı. Pilav sevmiyorum… 1 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 493 cevap paylaştı. Garnitürlü pilav 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Tavuklu pilav 1 0 Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 787 cevap paylaştı. Tavuluklu pilav 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Kesinlikle tavuklu pilav.
Şehriyeli pilav ve pirinç bulgurdan daha güzel bence. Ankara 'da hamsili pilava denk gelmedim henüz, yapan yer var mı bilmiyorum duymadım.
Tavuklu pilav ama kendi yapmadığım, garip bir şekilde başkası yapınca daha lezzetli geliyor insana 😄
Şehriyeli nohutlu, şehriyeli tavuklu, şehriyeli fasulyeli... Arpa şehriye olmazsa olmazdır : ))
Arap bir komşumuz bir pilav getirmişti, hayatımda ilk kez öyle farklı, baharatlı lezzetli bir şey yedim, acayip bişeydi
Tavuklu soğanlı biberli domatesli bulgur pilavı
Hele dışarda yerde yakılan odun ateşinde yavaş pismis olursa süper
Buğday yarmasından pilav yapıyorum ben çok güzel oluyor tavuklu nohutlu.
Nohutlu pilav. Pilavın içine küçük baş soğan doğrayacaksın minicik minicik. Misss😋
Nohutlu pilav 1 saat önce yedim nohutlu bulgur pilavı
En çuk davuklu pilav seveyim
Tavuklu pilav çok severim.
Pirinç pilavını pek yemiyorum, sağlıklı olmadığını düşündüğüm için. Siyah pirinçten pilavı seviyorum ama onu da çok sık yemem.
Burada hamsi içlisi derler ama pilav diyen yerler de mevcut. Tavuklu pilav, hamsi içlisi ve biberli domatesli bulgur pilavı severim.
basmati pirinçinden yapılan Türkmenistan pilavı dene bence
En güzel pilavın üstüne ya kavurma ya da çiğer harika olur
Tavuklu nohutlu pilav ve mercimekli bulgur pilavı
Hamsili pilav hiç yemedim yemem lazım favorim o olacak gibi
Tavuklu pilav.
Salçalı sebzeli bulgur pilavı
Tavuklu pilav
Özbek pilavı ve meyhane pilavı
Tavuklu pilav ömür boyu yiyebilirim
Şehriyeli bulgur pilavı tercihim
Şehriyeli pilav...
Nohutlu pilav..
Tavuklu nogutlu pilav
Pilav fasilyesiz olmaz
Tavuklu bulgur pilavı
Tavuklu pilav ölene kadar yenir.
Tavuklu pilav 👍👍
Çok severim yanında cacığada hayır demem
Şehriyeli pilav
Pilav isti döner veya tavuk
Tavuklu sehriyeli severim
Ankara pilavı ve kavurma
hem nohutlu hem tavuklu :)
Şehriyeli pilavı çok güzel yaparım o yüzden şehriyeli
Nohutlu tavuklu yanına cacık ve kola turşu favorim
Tavuklu pilav tabi ki
nohutlu pilav favorimdir
Tavuklu pilav ve bulgur pilavı.
önüme gelsin de pilavı 🤗
Mısırlı tavuklu pilav
Çiğköfteli pilavv
Tavuk faydalı olduğu için
Bulgur seviyorum
sucuklu nohutlu garip bir şey :D
bulgur pilavı
Pirinc Pilavi
Dövme pilavı.
Tavuklu nohutlu pilav
Etli pilav nerde bayan
Unutmuşum. Sensin bayann
Bayan hakaret degildir. Unutmaaniza üzüldüm kolay gelsin.
Tavuklu pilav
En sevdiğim tavuklu
Pilav sevmiyorum…
pirinç pilavı
Garnitürlü pilav
Tavuklu pilav
Tavuluklu pilav
Tavuklu pilav