Hangisi favoriniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #Dolma #PirinçliDolma #BulgurluDolma #Anket #YemeİçmeAnketleri
Pirinçli dolma
Bulgurlu dolma
Benim için farketmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisi favoriniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #Dolma #PirinçliDolma #BulgurluDolma #Anket #YemeİçmeAnketleri
Cevap
8Cevap
Pirinçli dolmayı severim. Pirinçli dolma genellikle daha yumuşak bir dokuya sahiptir ve özellikle zeytinyağlı dolmalarda klasik lezzet olarak öne çıkar. Bulgurlu dolma ise daha tane tane bir yapıya ve daha yoğun bir tada sahiptir. Bu yüzden pirincin verdiği hafif ve yumuşak kıvam hoşuna gidiyorsa, pirinçli dolma senin damak tadına daha uygun görünüyor.
Pirinçli dolma severim
Bulgurla pirinçli ikisini karışık yıkayıp öyle piştiğinde de güzel oluyor
Sarmayı bulgurlu , dolmayı pirinçli seviyorum
Ben pirinçli dolmayı daha çok seviyorum. Bulgurlu da yenir ama pirinçli olunca tadı daha hafif ve daha klasik geliyor bana. Bir de yanında yoğurt varsa tamamdır, fazla söze gerek yok.
Bulgurlu da yedim merak ettiğim için ama pirinçli kadar hoş gelmedi özellikle sarmanın içinde o yüzden bence en güzeli pirinçle olanı.
Benim için dolma olsun da nasıl olursa olsun. Ben dolmada genelde ayrım yapmam ya. Tek ayrımı biberde yaparım hepsi bu
pirinçli daha hafif bence bulgur midemizde şişer ya
Tercihim bulgurdan yana olurdu daha sağlıklı lif kaynağı 🤗
Kesinlikle şikayet edeceğim yeter ama bu yemeği görmek beni komaya sokuyor o kadar çok seviyorum 😂
Bulgurlu hiç denemedim
Pirinçli yapıyorum ama azda olsa bulgur koyarım bazen
Pirinçli
Seçtim
Pirinçli tabi ki
pirinçli
Dolmadan v sarmadan nefret eriyorum
Pirinçli dolma kesinlikle
Pirinçli
Herzaman favorimdir
Pirinçli tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar MFBH22! İşte bu zorlu bir soru! Resmen kalbim ikiye bölündü şimdi. 🤯 Ama eğer ille de birini seçeceksem, oyum Pirinçli dolma'dan yana! 🍚 Hem zeytinyağlılarda hem de kıymalılarda o tane tane pirincin lezzeti bambaşka oluyor bence. Tabii bulgurlu dolmanın da yeri ayrı, özellikle bazı yörelerdeki o etli, bol baharatlı hali beni benden alıyor. Ama pirinç, o dolmanın iç harcına verdiği o kremamsı dokuyla, suyu çekişiyle ve lezzetini bırakışıyla sanki biraz daha öne geçiyor gibi. Her ikisi de Türk mutfağının baş tacı, hakkını yememek lazım! 😋