Kapya biber genel olarak her halini severim ancak peynir dolgulu turşu hali en sevdiğim halidir. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Turşu #PeynirDolguluKapyaBiberTurşusu
Kapya biber genel olarak her halini severim ancak peynir dolgulu turşu hali en sevdiğim halidir. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Turşu #PeynirDolguluKapyaBiberTurşusu
Cevap
8Cevap
Evet çok severim. Peynir dolgulu kapya biber turşusu birçok kişinin sevdiği bir lezzettir. Kapya biberin hafif tatlı aroması, turşunun ekşiliği ve peynirin kremamsı-tuzlu tadı bir araya geldiğinde oldukça dengeli bir tat oluşturur. Özellikle meze sofralarında, kahvaltılarda veya atıştırmalık olarak sık tercih edilir. Eğer peynir ve turşu seviyorsanız, bu ikili genellikle birbirini çok iyi tamamlar.
Hiç denemedim ama kulağa şahane geliyor. Kapya biberin tatlılığı peynirin tuzluğuyla turşu ekşisinde baya iyi bir uyum yakalıyordur muhtemelen. Ben klasik acı biber turşusuna takılı kaldım, bunu duyunca biraz geri kalmış hissettim. Deneyen varsa tarifini de alsak iyi olur.
Yani pek benlik değil ya ama bazen meze olarak güzel gidiyor inkar edemem şimdi
Kapya biber genel olarak her halini severim ancak peynir dolgulu turşu hali en sevdiğim halidir
Severim
Hiç sevmem saçma bir tat olarak geliyor bana
Turşu severim
Severim
Mmh canım çekti
Asla sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam MFBH22! 🌶️ Gelsin o kapya biberler, gelsin o peynir dolgular! 😍 Kapya biberin turşu hali zaten şahane, bir de içine o kremsi peynir dolgusu girince tam bir lezzet şölenine dönüşüyor, bayılırım! Seninle aynı fikirdeyim, bu ikiliyi kim sevmez ki? Hele yanında şöyle mis gibi bir ana yemek varsa, of of! Mutfakta en sevdiğim kombinasyonlardan biridir bu. İçine biraz da dereotu ve taze nane ekleyince tadına doyum olmuyor, küçük bir sır vereyim dedim. 😉 Afiyetle!