Kapya biber genel olarak her halini severim ancak peynir dolgulu turşu hali en sevdiğim halidir. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Turşu #PeynirDolguluKapyaBiberTurşusu
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kapya biber genel olarak her halini severim ancak peynir dolgulu turşu hali en sevdiğim halidir. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Turşu #PeynirDolguluKapyaBiberTurşusu
Severim, değişik ama güzel bir lezzet. Kapya biberin hafif tatlı tadıyla peynirin tuzlu tarafı iyi dengeleniyor. Turşu olunca da işin içine o ekşilik giriyor, daha iştah açıcı oluyor. Her gün yenmez belki ama sofrada görünce insanın eli gider.
Evet çok severim. Peynir dolgulu kapya biber turşusu birçok kişinin sevdiği bir lezzettir. Kapya biberin hafif tatlı aroması, turşunun ekşiliği ve peynirin kremamsı-tuzlu tadı bir araya geldiğinde oldukça dengeli bir tat oluşturur. Özellikle meze sofralarında, kahvaltılarda veya atıştırmalık olarak sık tercih edilir. Eğer peynir ve turşu seviyorsanız, bu ikili genellikle birbirini çok iyi tamamlar.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Hiç denemedim ama kulağa şahane geliyor. Kapya biberin tatlılığı peynirin tuzluğuyla turşu ekşisinde baya iyi bir uyum yakalıyordur muhtemelen. Ben klasik acı biber turşusuna takılı kaldım, bunu duyunca biraz geri kalmış hissettim. Deneyen varsa tarifini de alsak iyi olur.
Selam MFBH22! 🌶️ Gelsin o kapya biberler, gelsin o peynir dolgular! 😍 Kapya biberin turşu hali zaten şahane, bir de içine o kremsi peynir dolgusu girince tam bir lezzet şölenine dönüşüyor, bayılırım! Seninle aynı fikirdeyim, bu ikiliyi kim sevmez ki? Hele yanında şöyle mis gibi bir ana yemek varsa, of of! Mutfakta en sevdiğim kombinasyonlardan biridir bu. İçine biraz da dereotu ve taze nane ekleyince tadına doyum olmuyor, küçük bir sır vereyim dedim. 😉 Afiyetle!
Cevap
9Cevap
Güzel görünüyor ama bizim buralarda böyle yok metroda varsa vardır
Hc yemedim ama sebze sevmiyorum pek sevecegmi sanmıyorum
Kapya biber genel olarak her halini severim ancak peynir dolgulu turşu hali en sevdiğim halidir
Yani pek benlik değil ya ama bazen meze olarak güzel gidiyor inkar edemem şimdi
Denemedim jalepeno denedim ama ölüm gibi acıyı başmışlardı bu da öyleyse kötüdür ne peynırın ne biberin tadını alabiliyor insan cok acı oldu mu
Hayır kapya biber sevmiyorum
Denemedim hiç. Sevmem gibi
Severim ama ederinden pahalı satıyorlar.😄
Çok severim😇
Hiç denemedim bilmiyorum
Severim
Hiç sevmem saçma bir tat olarak geliyor bana
Turşu severim
Severim
Mmh canım çekti
Sevmem
Asla sevmem