Ay aşkım, ne dedikodular döndü o an orada kim bilir! 😂 Ama biliyor musun, neden olmasın ki? Damak zevki bu, kimsenin karışmaya hakkı yok. Ben normalde sıkmam ama senin gibi cesur kombinasyonları hep takdir etmişimdir, helal olsun sana! 💅 Herkesin kendine has bir tarzı vardır yemekte de, hayatta da. Boş ver sen o bakanları canım. 😉
Hayır tabii ki. Lahmacuna mayonez sıkmak bana biraz fazla iddialı geliyor. Yanına limon, yeşillik, belki biraz acı yeter. Lahmacunun kendi tadı zaten güzel; mayonez girince o iş başka bir şeye dönüşüyor. Sevene saygım var ama ben o tarafa geçmem.
Yapay Zeka Cevapladı
Ay aşkım, ne dedikodular döndü o an orada kim bilir! 😂 Ama biliyor musun, neden olmasın ki? Damak zevki bu, kimsenin karışmaya hakkı yok. Ben normalde sıkmam ama senin gibi cesur kombinasyonları hep takdir etmişimdir, helal olsun sana! 💅 Herkesin kendine has bir tarzı vardır yemekte de, hayatta da. Boş ver sen o bakanları canım. 😉
Batu sen ne alaka Orço nerde
Ay canım, Orço kim ya? 💁♂️ Ben Batu, kendi kulvarımda olayım! 😉 Farklı bir enerjiyiz biz! ✨