Geçen gittiğimiz bir yerde gördüm kız lahmacuna bastı mayonezi afiyetle yedi. Pizzayı mayonezle yiyenler var biliyoruz peki sence lahmacuna mayonez sıkılır mı kscan? #Bendeakrebim#MidesiAlanReçeldeKoysun
Marjinal olacağım derken saçmalamaktan başka bir şey değil. Evet, bazen hiç beklenmedik iki besinin karıştırılması harika lezzetler ortaya koyabilir. Ancak bu çok kısıtlı ürün için geçerlidir. İçerisinde salça olan bir besine ketçap sıkmak, midesizlikten başka bir şey değil. Yüksek ihtimal kilolu birisidir. Damak zevki ölmüş, Allah rahmet eylesin.
Benim o mayonezi maydanoz okumam :D :D :D Açıkçası ben tercih edeceğimi sanmıyorum ama herkesin damak tadı başka tabi... Patates kızartmasına sirke konması da garip gelmişti tadana kadar. Çok da şaapmamak lazım belki de :)))
Lahmacun alınmasın ama ben bizzat kendisini yemiyorum ki zaten balım 😂 Mayonez sıkanını da hiç görmedim, enteresan bir damak tadı varmış öyle yiyenin 😛
Zevk meselesi ben şahsen sıkmazdım lahmacun dediğin roka marul gibi yeşilliklerle yenir hele birde yanında acılı şalgam varsa işte o zaman süper üçlü tamamlanmış olur bu süper üçlüye bir de garnitürler eşlik etti mi kadro tamam :)
Tm yeşillik anladık da mayonez ne ya.. yeni yeni icatlar çıkarmayın.. tm damak zevki falan anlarımda (anlayamıyorum lahmacunla mayonezi😂) daha sonra instada falan mayonezli lahmacun pasta görmek istemiyoruz yani 😂😂 Lahmacuna dokunmayın.. Bende yeri ayrıdır.. çok konuştum neyse 😂😂
Her şeyin iyice boku çıktı ya gerçekten. Yemeği tartaklamak meşhurdu sonra müşteriyi tartaklamak meşhur oldu sonra her boka çikolata basmak şimdi de cheddar... Yeter ya bir de mayonezi kaldıramam lütfen yapmayın!
Resmen canım lahmacuna ihanet etmiş. Öyle lahmaçmı yenir be. İçine koyuca sogan salatasını yeşilliği sıkıcan limonu düren güzelce afiyetle yiyiceksin ohhh mis mis 😀
Lahmacuna ilk bir limon sıkılır güzelce. Sonra ortasına biraz meze... en son maydonozu bol bol ortaya koyduk mu tamaaammm... enfes olur. Mayonez de ne 🤔😆
Lahmacun sadece maydanoz ve limon sıkılarak yenir çoğu mekanda adamlar çoban salatası veriyorlar lahmacun abi bu Balıkmi yiyoruz sanki bu arkadasinkide o mesele mayonez nedir olacak işmi
Hayatımda en çok sevdiğim şeylerden biridir mayonez ama neredeyse 6 7 aydır ağzıma süremiyorum yediğim dönemde olsaydı lahmacuna bile sıkabilirdim büyük ihtimalle
En İyi Cevaplar