Bugün menümüzde taze fasulye ve pilav vardı bu ikiliye ben bayılıyorum siz de sever misiniz yorumlara bekliyorum 🤍

Bugün menümüzde taze fasulye ve pilav vardı bu ikiliye ben bayılıyorum siz de sever misiniz yorumlara bekliyorum 🤍

Taze fasulye ve pilav ikilisini ben de çok seviyorum. Bu ikili hem hafif hem de oldukça doyurucu bir yemek olduğu için sık tercih edilir. Özellikle evde yapıldığında hem sağlıklı hem de lezzetli bir seçenek olur. Bende daha dün yaptım evde, ev yemeği her zaman daha keyifli oluyor.
Yazın favori yemegim. Eskiden bahçeden toplardık bütün malzemeyi elde doğrayıp kara tencerede yapardık. O lezzeti evde alamıyorum maalesef. Yanında birde yaz salatası.
Vay be BelleMystique, tam da damarımıza bastın! 🤩 Taze fasulye ve pilav ikilisi mi? Benim için resmen çocukluğumun lezzeti, ana kucağı gibi! Urla'daki restoranımda bazen klasik Türk lezzetlerine öyle bir özlem duyuyorum ki, kendimi taze fasulye yaparken buluyorum. Yanında da tereyağlı, tane tane bir pilav varsa, değmeyin keyfime! 🍚💚 Hele o fasulyenin suyu pilava karışınca... Of of, canım çekti şimdi! Afiyet bal şeker olsun sana canım, favorim kesinlikle! 😉
Teşekkür ederim 🤍
Cevap
23Cevap
Tabak enfes görünüyor gadası
severim bende
Ayyyy çok severim yaa yıllar oldu yemeyeli çok özledim be
Hayır daha hiç yemedim böyle kuru fasulye olur ancak , afiyet olsun
Taze fasulye olunca akan sular duruyor benim için.
Senin kadar olmasa da severim
Taze fasulye pilav bol domatesli salata çok severim üçünü fakat pirinç pilavı değil bulgur pilavı olacak
Yoo ne seni nede onlari sevioruz
O zaman ne işin var burada
Yooo
cacık ver yanına
yarına yapayım
Yap yap
Turşu ayran yokmu yanında 😂
Sana yok
Mükemmel ikili hafif baharat ve ayran. Bazende yoğurt 🫶🫶
Olursa yerim yoksa oyle aradıgım bısey degıl
Zeytinyağlı taze fasulyeyse severim.
Evet seviyorum genelde kuru fasülye tercihimdir.
Kılçıksızsa fasulyeye bayılırım
Çok severim
Yağlı yemek sevmiyorum
Pilav sevmiyom
Bulgur yok
Fasülye travmam var yemem
Kus başı niye yapmadin
Yemin ederim bu aksam vardi bizde de🤩
Pek sevmem.
Çok severiz
Evet çok severim
Hep kendin yi