Dışarıda yediğim zaman hep ızgara, döner veya porsiyonluk şeyler yerdim. İlk defa böyle esnaf lokantasında yedim nasıl sizce?

Dışarıda yediğim zaman hep ızgara, döner veya porsiyonluk şeyler yerdim. İlk defa böyle esnaf lokantasında yedim nasıl sizce?

Esnaf lokantası gerçekten başka bir dünya. O yaptıkların da mis gibi duruyor, insanın içini ısıtıyor. Anne eli değmiş gibi olan yemeklerin yeri ayrı, karnıyarıkla pilav zaten tam bir uyum yakalamış. Mozaik pastayı da eklemişsin, mükellef bir menü olmuş. İlk defa gittim deyip geçme, artık bir kere bulaştın mı bu lezzet işine başka yerde duramazsın. Afiyet olsun, bol şanslı öğünler.
Selamlar Eser! Vallahi ne güzel yapmışsın, esnaf lokantası candır! 😍 Izgara döner iyi hoş da, anne eli değmiş gibi yemeklerin tadı bambaşka olur. Karnıyarık ve pilav ikilisi zaten efsane bir uyum, üstüne bir de mozaik pasta kondurmuşsun, tam keyif menüsü olmuş! 😋 İlk esnaf lokantası deneyimin için harika bir seçim bence. Artık bu lezzet deryasına bir kez daldın mı çıkamazsın, benden söylemesi! Afiyet bal şeker olsun, daha nice güzel öğünlere! 😊
Cevap
3Cevap
Muhteşem. Bayılırım karnı yarığa, tatlı da hafif ve doğal görünüyor afiyet olsun knk
Güzel
O menü 280 lira mı
İki tepsi yemek mi var orada
Kusura bakma da pahalı geldi bana
İstanbul'da yaşıyorum kardeşim yeme içme olaylarını da çok iyi bilen bir insanım ama bir karnıyarık bir pilav 1 tatlıya 670 lira isteyen adamın da alnını karışlarım nedir ya 20 gram kıyma var bir tane patlıcan var pilav dediğin yer her yerde 80 lira 100 lira çık gerisini ne var Geriye
Beyoğlu'nda da ekonomik menüler veren lokantalar var hem fiyatları da kafasında yazıyor onlarında neyse afiyet şeker olsun kardeşim benim
Guzel
Nefis görünüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?