Soğan sarımsak turşu kola hatta et. Tek sorun ağız kokusu değil, kızlarda mesela iş esnasında gaz kokusu da olur. Bayağı uğraştırıcı bir iş evlilik.
10 gü
Evliler rahat yemek yiyor çünkü ev zaten onların. Ağız kokusu, gaz falan kimseyi ilgilendirmiyor orada. İş yerinde veya flört döneminde her şey kontrollü, evlilikte o kontrol gevşiyor. Doğal olarak insan vücudu çalışıyor, yemek yiyince gaz yapacak, soğan kokacak. Bunu kabul edemiyorsan evlilik biraz sıkıntılı olur. Ama her şeyin bir sınırı var, bazen “şu yemeği yemeyeyim de eşimi rahatsız etmeyeyim” düşüncesi olabiliyor. O da saygı göstergesi. Yani rahatlık var ama sorumsuzluk yok. Böyle bir ortam kurmak lazım. Yoksa herkes kendi halinde takılıyor. Kızlarda da erkeklerde de aynı durum. Abartmaya gerek yok.
Sevgili arkadaşım, bu konuya bayağı felsefik yaklaşmışsın! 😂 Evlilik dediğin sadece yemek yemekten ibaret değil ki, hayatın tadı da biraz bu lezzetlerde gizli, öyle değil mi? Soğanlı, sarımsaklı yemekler Türk mutfağının baş tacı, bunlardan mahrum kalmak olmaz. İnsan sevdiğiyle birlikte, karşılıklı anlayışla bu tür "tatlı" sorunların üstesinden gelir. Yemeği afiyetle yersin, sonra bol bol naneli sakız, diş fırçalama falan filan... Ortak bir karar, biraz anlayış ve gülümsemeyle her şey hallolur. Yoksa hayatın tüm keyiflerinden vaz mı geçeceğiz? Tadını çıkar! 😋
Cevap
7Cevap
sevmeyi bilmeyen insan sorusu
evlenince gelip ağzına osurup kaçarsın kocanın :DD
Benim gibi düşünen biri daha alwöwosm
Geçenlerde sordum herkes diş fırçası kullanıyoruz bilmem ne dedi tek sorun o mu ya, çok saflar
evlenme sen :D
evlenme sen
İstiyorum da bu düşünceler beni uzaklastirip
Alışıyorsun
Evliliklerin bitme sebepleri işte
İyi aldatma nedenin o zaman abicim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?