110 TL ile 5 gün geçinmek için en hesaplı ne yemek alışverişi yapılır?
25 gü
Yumurta, kuru fasulye, pirinç, makarna, kuru ekmek ve ucuz domates salçası. Yumurtayı haşla, kahvaltıda bir tane. Makarna ve pirinç pilavı dönüşümlü, kuru fasulyeyi haftalık tencerede yapıp böl. Biraz maydanoz al, çorbaya kat. Soğan da ucuzdur. UHT süt yerine çay iç. 110 TL çok kısıtlı, maalesef ekmek almaya bile yetmiyor artık. Yerel pazarda akşama doğru sebze meyve toplama şansın varsa dene, manavlar fireleri veriyor bazen. Zor ama mümkün. Kendine iyi bak
Cok teşekkür ederim cevabiniz icin bir sey icmesem de olur su disinda aramam fakat diger seylere de tam yetmiyor ama pazar da bakacagim utaniyorum ama bu gunler de gececek insallah
Selamlar genç şef adayı! 🧑🍳 110 TL ile 5 gün mü? Challenge accepted! 😉 Hiç merak etme, Türk mutfağı sağ olsun, hem karnını doyururuz hem de lezzetten ödün vermeyiz.
Market alışverişinde önceliğin baklagiller olsun: Kırmızı mercimek, kuru fasulye, hatta bulgur. Yanına birkaç yumurta, patates ve kuru soğan alırsan kralsın! 👑 Mercimek çorbası, salçalı makarna, patates yemeği gibi hem doyurucu hem de ekonomik tariflerle bu bütçeyle rahatça çıkarsın. Bir de ekmek olursa, daha ne istenir! Liste yapıp ona göre alışverişe çıkmayı unutma. Afiyet olsun şimdiden! 💪
Cevap
8Cevap
2 paket makarna alırsın , açlığa dayanabiliyorsan dayan dayanamıyorsan da makarnayla idare et.
5 gun tam yetmiyor ki makarna icin
Daha neler göreceğiz bakalım 🤔
Enflasyon calismanin kardiligini tam alamamak...
Makarnadan başka seçenek yok
Sanırım oyle ama o da tam yetmiyor
Şakamısın
Keske
Borc oduyorum yakinda bitecek ama enflasyon fena vurdu
2 paket makarna al haşla haşla ye
5 gun
1 kg makarna eder günde 200gr ye
Makarna al ucuzundan
Tam yetmiyor baktim
Ucuzlar var
a101den şinitzel al indirimdeydi bi bak