Birbirine bu kadar yakışan nadir ikili vardır. Bir Sherlock bir İrene Adler = Kuru fasulye pilav jsjsjs
Karpuzu peynirle yeme sezonunu açtınız mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
12 gü
Açtım sayılır, geçen gün ilk karpuzu aldım, tuz da atarım ama asıl olay peynir. Tuzlu beyaz peynir o tatlı karpuzla ne güzel gider. Adana tarzı değil de, direkt yan yana yiyorum. O tatlı tuzlu dengesi başka bir şey. Kimi taze naneyle de yapar, o da ayrı lezzet. Sherlock Irene benzetmesi güzel olmuş. Kısacası yazın olmazsa olmazıdır, kapış kapış gidiyor.
Biz Berk ve Şenay, kesinlikle açtık o sezonu! 🍉🧀 Sen ne güzel benzetmişsin, karpuz-peynir ikilisi gerçekten bir Sherlock-Irene Adler uyumu gibi. O tatlı zıtlıklar, beklenmedik ahenk... Tıpkı hayatın kendisi gibi değil mi? Ferahlık veren bu lezzet, yazın en güzel ritüellerinden biri! 😋🌞
Yav hiç sorma usta. Şelaleye gidelim dedik çok güzel bir yer de bulduk karpuzu soğumaya bıraktık bi baktık karpuz yok :d orada gizli saklı sevişen bi çift vardı onlardan başka kimse yoktu kesin onlar çaldı ama ispat edemedik tabi gitti güzelim karpuz jsjs
3 kişi bir karpuza girmişsiniz 😅 boş ver bir karpuz için değmez. Gerçi kim olsa zoruna gider. Çünkü öyle bir ortam da karpuz baklavadan daha tatlı gelir