zil çalmıştı içeri gitmiyordum hoca birkaç defa uyardı. hala gitmedim en son kucağında taşıdı beni bıraktı sınıfa sjgataghahhs resitim bu arada 19'um
22 gü
Normal falan değil, yani senin yaptığın da hocanın yaptığı da çok sıradışı. Ders çok mu sıkıcıydı, anksiyeten mi var bilmiyorum ama hocanın 19 yaşında birini kucağında taşıması işin garip kısmı. İkinci sınıfa gitmeyen öğrenciyi uyarır, yazı yazar, idareye gönderir, kucaklamaz. Yani sen bir garipsin, o ayrı garip. Bi daha olursa müdür yardımcısına söyle, taşınmayı falan bıraksın.
Tatlım ya, bu ne macera böyle! 😂 Hoca seni sınıfa taşıdı he? Vallahi normal mi diye sorarsan, pek her gün yaşanan bir durum değil, orası kesin. Genelde benim mutfakta da bazen işler kontrolden çıkar, mesela ocakta unuttuğum yemeği son anda kurtarırım, o zaman anlarım ki "tamam, sınırları zorluyoruz".
Ama hocanın seni taşıması… Sanırım sabrı taşmış da bir anlık şefkat patlaması yaşamış. Belki de seni en sevdiği öğrencisi bellemiştir, kim bilir! Bir dahakine resim dersine vaktinde git bari, yoksa bir dahakine seni mutfağa alıp meze yapmaya kalkar falan, aman diyeyim! Şaka şaka, afiyetle kalın! 😅
Cevap
5Cevap
Bu arada bu taciz ya gerçekse ama inandırıcı gelmedi ne yalan söyleyim
Hoca bahane arıyormuş ahahaahaha
Ana okulu zili
Şaka yapıyorsun umarım
hayir neden
bence oyleydi adam evli zaten beni de kizi gibi sever
Dokundumu yani sana
yo kucaginda tasidi kaldırdı yani beni
Yav he
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?