4 ay ayrı kaldıktan sonra dün eşimle karar aldık yeniden denemeye ve yarın gidip alacaktım. Ayrılma sebebimiz annemi babamı eve katmamasiydi ve bana şimdi söz verdi: artık misafirperver olacağını.
Allaha şükür durumum çok iyi. Sirketlerim var, tatilimi yaparım, arabamı alırım ama marka takıntım yoktur. Marka elbise alacağıma tatile giderim diye düşünürüm hep. Benim eşim marka çanta ayakkabı sever, ve bundan 8/9 ay önce büyük paralara markalı ayakkabı çanta aldik kendisine. Miktarını söyleyince resmen yüzüm kızarıyor.
Simdik de bana 2 çanta göndermiş, ben baya kalktistim kızdım daha 9 ay olmadı öbürlerini almadan diye. Yok ben 5 sene kullanacam diyor bu iş için lazım diyor. Ben evimin kadini olacam, sende evinin erkeği ol ve eşinin mutlu olmasını sağla felan. Resmen bana diyor ki ben senin anneni babanı ağırlayacam ama sende bana çanta alçaksin. Resmen al gülüm ver gülüm yapıyor.
Sonra yok benim ayakkabı koleksiyonum varmış, tatile hevesim varsın onunda hevesi buymuş. Felan filan. Bir kaç saat bidaha yazmadım kabul etmiyorum dedikten sonra. Simdikde özür diliyor.
Deli mi bu arkadaşlar? Yuva yıkılmasin diye adım atıyorum anlasiyoruz sonrası gün çanta atıyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Paran varsa neyini kaçırıyorsun istiyorsa al ne olacak sanki gönlü olsun
Para bugün var yarin yok. Onemli olan parayı tutabilmek ve böyle gorgusuz şeylere harcamamak. Hem 9 ayda alsan bunun bir özelliği kalmaz ki.
Para değil sen bugün varsın yarın yoksun bence yanlış düşünüyorsun al gönlü olsun onun mutlu olması da bununla oluyorsa seninde durumun varsa neden mutlu etmeye cabalamayasın
Mutlu benim ile olsun. Bu şekilde sanki benden karşılık ister gibi oluyor. Ben anneni babanı agirliyacam ama bana çanta alacaksın. Cünkü şey de diyor: istediğimi hep geri çeviriyorsun sonra senin için birsey yapmak içimden gelmiyor diyor. Böyle çıkar ilişkisi beni yoruyor.
Şart koşuyorsa tabiiki durum farklı ne diyeyim 🤦♀️
Tam anlaştık diye düşündüm yarın alacaktım böyle birsey ile geliyor beni ürpertiyor ve şimdi hiç alasim yok. Aynı şeyleri yasamakdan korkuyorum.
Çocuk var mı?
Yok, 1,5 yıl evliyiz.
Kadın tam görgüsüz, işi pazarlığa dökmüş. Böyle insanlarla nasıl evleniyorlar insan hayret ediyor.
Pazarlık demi bu? Benim evimin kadini olacağım diyor, sende erkeği ol bize bak diyor. Cantadan nerelere getiriyor konuyu. Sanki açıkda ve aç bırakdim kendisini. Ne kadar çirkinleşiyor.
Yani öyle, 1,5 yıllık evliliğinizde karşı tarafı tam olarak tanıdın herhalde. Çok affedersin eşin yolunacak kaz arıyor, mutlu olmak onun için pahalı çantalar ve ayakkabı almaktan geçiyor onun istekleri bitmez üstüne daha da koyar. Maddi gücün sağlamsa böyle sömürücü biriyle nereye kadar devam etmeyi düşünüyorsun Birçok kadın maalesef Dilan Polat gibi bomboş tiplere ve lüks yaşantısına özeniyor.