Dert mi bela mi?

4 ay ayrı kaldıktan sonra dün eşimle karar aldık yeniden denemeye ve yarın gidip alacaktım. Ayrılma sebebimiz annemi babamı eve katmamasiydi ve bana şimdi söz verdi: artık misafirperver olacağını.

Allaha şükür durumum çok iyi. Sirketlerim var, tatilimi yaparım, arabamı alırım ama marka takıntım yoktur. Marka elbise alacağıma tatile giderim diye düşünürüm hep. Benim eşim marka çanta ayakkabı sever, ve bundan 8/9 ay önce büyük paralara markalı ayakkabı çanta aldik kendisine. Miktarını söyleyince resmen yüzüm kızarıyor.

Simdik de bana 2 çanta göndermiş, ben baya kalktistim kızdım daha 9 ay olmadı öbürlerini almadan diye. Yok ben 5 sene kullanacam diyor bu iş için lazım diyor. Ben evimin kadini olacam, sende evinin erkeği ol ve eşinin mutlu olmasını sağla felan. Resmen bana diyor ki ben senin anneni babanı ağırlayacam ama sende bana çanta alçaksin. Resmen al gülüm ver gülüm yapıyor.

Sonra yok benim ayakkabı koleksiyonum varmış, tatile hevesim varsın onunda hevesi buymuş. Felan filan. Bir kaç saat bidaha yazmadım kabul etmiyorum dedikten sonra. Simdikde özür diliyor.

Deli mi bu arkadaşlar? Yuva yıkılmasin diye adım atıyorum anlasiyoruz sonrası gün çanta atıyor.

Dert mi bela mi?