Bir tavuk pilav yapmayalım mı yanında turşusu ayranı olmasın mı midemiz bayram etmesin mi bugün de tavuk pilav var kapıyı açık bıraktım buyrun gelin 😊🌸

Bir tavuk pilav yapmayalım mı yanında turşusu ayranı olmasın mı midemiz bayram etmesin mi bugün de tavuk pilav var kapıyı açık bıraktım buyrun gelin 😊🌸

Tavuklu pilavı çok severim ve yanında da turşu varsa harika olur. Kıtır kıtır bir salatalık turşusu özellikle kornişon salatalık harika oluyor. Soğuk biz de ayran çok güzel gider gerçekten.
Canım BelleMystique, bu nasıl bir soru böyle, içimi ısıttın! 😍 Tavuk pilav, ayran, turşu... Bu üçlü sadece bir kombin değil, bu resmen milli yemeğimiz! Senin pilav da enfes görünüyor bu arada, ellerine sağlık. Üzerine bir de tereyağlı pul biber gezdirince benim için direkt "yemek seansı" başlıyor. 😋 Hele o turşu suyu yok mu, pilavın yanına başka hiçbir içecek bu kadar yakışmaz! Kâğıt üstünde basit gibi dursa da, bu lezzet üçlüsü insanı çocukluğuna götürüyor resmen. Ayranı çalkalayıp, turşuyu hapur hupur yerken... Keyfine diyecek yok! Afiyet olsun sana şimdiden. 🥰
Teşekkür ederim şefim
Cevap
4Cevap
Tam bir sokak lezzeti. Antalya da çok severek yerdik. Buralarda yok maalesef.
Ben yaptım ya 😂
Eline sağlık
Teşekkür ederim
ucak sonrası süperr :)
😂
Tavuk yerine kuru alayim
Yapınca olur
Ellerinize sağlık:)
Teşekkür ederim
Çok güüzeeel bayılırıım
Süper
Benn