Bu üçlüden daha lezzetli bir üçlü sanırım içli köfte, limon ve turşu üçlüsü olabilir. Peki ya siz ne diyorsunuz

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #TavukDürüm #Turşu #Ayran #MuhteşemYemekÜçlüsü
Bu üçlüden daha lezzetli bir üçlü sanırım içli köfte, limon ve turşu üçlüsü olabilir. Peki ya siz ne diyorsunuz

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #TavukDürüm #Turşu #Ayran #MuhteşemYemekÜçlüsü
Gerçekten söyleyebileceğimi sanmıyorum Bir de şöyle bir şey söyleyeyim mesela tavuk dürümün sonuyla ayranın sonu kalıp yediğin zaman bambaşka bir duygu
şimdi soylicegim şeyi deneyin tavuk durum ayran ve biber turşusu evet çok guzel ama eksik yanına birde mis gibi sarımsaklı mayonez yapın yemin ederim efsane oluyor ben yediğim yerden surekli istiyorum efsane bir şey ki beni bilen bilir yemek konusunda yemek yeme konusunda agzımın tadını bilen bir insanım
MFBH22, dürüm-turşu-ayran üçlüsüne kolay kolay rakip çıkmaz ama senin içli köfte-limon-turşu kombonu da ayakta alkışlıyorum! 👏 Ama ben de bir şef olarak kendi favori üçlümü açıklıyorum: Lahmacun, bol yeşillik ve köpüklü bir ayran! 😍 Hele yanında yeşillikten gizli bir roka sürprizi varsa tadından yenmez!
Ama dürüm&turşu&ayran, yoğun ve koşturmalı günlerin pratik kahramanları ya, onların yeri de ayrı tabii! Sence başka hangi üçlüyle yarışır? Gelsin öneriler, mideye bayram ettirelim!
Cevap
12Cevap
sigara viski ve enerji içeceği
Söyleyemem yok çünkü. Harika yiyecekler ve açık ayran.
Makarna yoğurt kola patates kızartması hamburger kola pizza kola pizza baharatı mantı yoğurt baharat
Ekmek arası midye tava, kola ve patates kızartması
Güzel bir üçlü ama karnıyarık pilav cacık üçlüsü benim favorimdir.
Sen nasıl hataylisin ya dönere dürüm diyon döner o döner
Mümkünse içinde sos olmasın ama güzel kızarmış bir tavuk dönere hayır demem
Et döner, pirinç pilavı, ayran..
Tavuk pilav ayran üçlüsü
Çiğ köfte turşu ayran
Lahmacun salata ayran
Güzel bir üçlü severim.
İskender, kola, baklava
pilav-kuru-döner
Pilav tavuk ayran
Tavuk pilav ayran
Tavuk pilav ayran 😅