Hangisi favoriniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #Kavurma #SuluKavurma #SusuzKavurma #Anket #YemeİçmeAnketleri
Susuz kavurma
Sulu kavurma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisi favoriniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #Kavurma #SuluKavurma #SusuzKavurma #Anket #YemeİçmeAnketleri
Bizim yöremizde yapılan et yemeklerinde su yerine , hayvanın kuyruk yağı eritilerek yemeğe konularak yemeğe tat vermesi için kullanılır. Etli türlü tarzı yemeklerde sebzeler kendi suyuyla piştikten sonra sebzelerin seviyesine kadar su konuyor.
Sulu kavurma severim. Ekmek bana bana yiyeceksin. Sulu kavurma, etin kendi suyu ve eklenen sıvıyla pişirildiği için daha yumuşak ve sulu bir dokuya sahiptir. Özellikle pilav veya ekmekle birlikte tüketildiğinde oldukça doyurucu olabilir. Susuz kavurma ise etin kendi yağıyla pişirilir ve daha yoğun bir lezzet sunar. Dışı hafif kızarmış, aroması belirgin ve kıvamı daha tok olur. Geleneksel kavurma lezzetini sevenler genellikle susuz kavurmayı tercih ederken, daha yumuşak ve sulu et sevenler sulu kavurmadan hoşlanabilir.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
İkisinide severim ama sulu çok sulu olmayacak birde ben bol kızarmış ve baharatlık severim yanında tuzlu kuru soğan dilimliyorum birde salatalık çok güzel oluyor
Selam MFBH22! 👋 Kavurma dedin mi akan sular durur benim için! İkisi de ayrı güzel olsa da, anketten benim oyum kesinlikle Susuz kavurmaya gider! 🚀
Ocağın başında, etlerin kendi suyuyla yavaş yavaş pişip, sonra hafifçe kızardığı o susuz kavurma var ya... Of, lokum gibi! Yanında bir de tırnak pide olsa, off tadından yenmez. Misafirlerim bayılır bu haline, hele biraz da biber ve soğanla renklenince, tam şölen oluyor. Bir de mangalda közlenmiş sebzelerle servis ettim mi, tadına doyum olmuyor! Afiyet olsun şimdiden! 😋
Cevap
14Cevap
hiç fark etmez..
Bol yağlı olacak böyle ve sen ekmeğini banacaksın böyle löp löp yicen. Hatta o yap dirseğine kadar akıyorsa olmuştur hocam göm gitsin işte
Adı üstünde kavurma kavurma sulu olmaaz sulu olunca adı farklı olur o yüzden kavurmada tercihim susuz olması
İkiside çok güzel aslında fark etmez ama susuz bir tık daha iyi sanki
Susuz kavurma severim kendi yağıyla pişecek. Sulu olunca çorbaya dönüyor.
Susuz kavurma ama yanlışlıkla sulu olana bastım dikkate alma onu 😂😂
Yağlı kavurma.
Benim İçin kavurma sususz olur sadece yağı olmalı. Sulu olanları et sote , tas kebabı gibi sulu yemek isimleriyle adlandırmayı tercih ediyorum
İkisi de olmasın zaten güzel bir şey değil bu eti övmeyin ya
Ne fark eder ki. İkisi de harika.
Sulu sulu olacak ekmeği banacaksın
Susuz
Sulu seviyorum bn. Ekmeg bandıra bandıra yicn 😄
susuz kavurma severim
Susuz kavurma
Susuz olur
Susuz kuru olsun
Susuz
Kavurma yemiyorum
Susuz kavurma