Arıtma suyun moleküllerin değiştiriyor ve oldukça zararlı musluk suyu daha iyi yorumlara baktım da biri demişti musluk suyu ne sanki annesinden doğma arıtma kullanıyordu.. vallahi ben insanları anlamıyorum kimsenin canı bu kadar ucuz olmamalı teknoloji ilerledikçe insan sağlığı ucuzluyor bizim insanımız da önüne gelene inanıp atlıyor..
Arıtma cihazı kullanıyorum daha geçenlerde filtreleri değişti bakım zamanı gelmişti. Gayet memnunum. 6000tl almıştım şimdi filtre de 1 takım aldım ayrıca zam gelmeden yine bakım zamanında onları takarım şimdiden böyle kârlı oluyor
Ben daha çok arıtma suyu tercih ederim çünkü musluk suyu hem kireçli oluyor hem de borulardan kaynaklı metalik tat oluyor bu da içimi bayağı zorlaştırıyor. Arıtma ise o ağır tadı ve kokuyu tamamen filtrelediği için içimi daha yumuşak ve taze geliyor. Özellikle çay demlerken ya da yemek yaparken de arıtma suyu kullanıldığında lezzet farkı gerçekten çok net anlaşılıyor diyebilirim.
İstanbul da musluk suları kötü olduğu için ve arıtma sular da yeterli sterilizasyon olmadığı için manyak gibi pet şişe sular alıyorum. Ama gönül ister ki cam damacana olsun.
İstanbul da musluk suyu mümkün değil arıtıyorum, bende gaz yapıyor ne yazıkki.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
rakımı yüksek dağlardan su getiriyorum evime sqrim plastik suyu ha sürkilasyonu yüksek olan market zincirlerden su alıyorum oda sabah zpor için alıyorum