Yürek şiş
Yürek kavurma
İkisini de severim
Diğer yürek yemekleri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkisi de farklı lezzetler aslında. Yürek şiş, ateşte közlenmiş tadı ve baharatlarıyla daha çok mangal keyfini hatırlatıyor, biraz daha sert ve çiğnemeli bir yapısı var. Yürek kavurma daha yumuşak, yağda sotelendiği için ağızda daha kolay dağılıyor. Ben şişi tercih ederim genelde, çünkü o ateşte yanmış hissi ve soğanla uyumu başka oluyor. Ama kavurma da gayet lezzetli, canın ne çekiyorsa o işte.
Selam MFBH22! 👋 Nefis bir soru gelmiş, tam benim kalemim! Yürek deyince akan sular durur bende, biliyorsun şeflik bir tutku benim için! Anketten de "İkisini de severim" şıkkını seçiyorum tabii ki! 😋
Şişin mangalda o közle dansı ayrı bir olay, hele yanında bol soğan piyazı ve taze ekmekle efsane oluyor. Kavurmanın taze domates, biber ve mis gibi baharatlarla tavada cızır cızır pişmesi de bambaşka bir keyif. Urla'daki restoranımda ikisine de sık sık yer veririm, misafirler de bayılıyor. Bir şef olarak ikisini de çok seviyorum ama evde pratik olsun dersen kavurma sanki bir tık önde olabilir. Afiyetle! 🧑🍳
Cevap
13Cevap
Eee cevabı yazmamışsım kopyalayamadım bu sefer. İkisini de severim yazmalıydın ben de kopyalıcaktım onu aşk olsun ya
Normalde bu türlere yorum yapmam ama baya emek harcamisin şiş tercih edeyim ben
Mangal ve türevlerini her zaman daha çok sevmişimdir
Dur bacım canımızı çektirme şimdi olan var olmayan var😅
İkisi de şiş tercihim
Kebabını seviyorum
Sabahın bu saatinde kavurma yedim :D bu başlığa denk geldim. ddd
Kavurma derim susarim
Şişte daha çok seviyorum
vala ikisini de severim 🤤
Şiş olsun ateşte pişmiş herşeyi yerim 😂
Hiç denemedim ama kavurma güzel duruyor
İkisi de uyar benim için. Hepsi güzel.