Kaliteli kahve ve puro severim, gerçi puro içmeyeli çok oldu, bıraktım
5 gü
Kaliteli kahve ve puro severim, gerçi puro içmeyeli çok oldu, bıraktım
Yani çok da pahalı zevklerim yok internetten kıyafet alırım en fazla bazen çok güzel pantolonlara denk geliyorum ve hepsi 1000 küsür maalesef onun dışında yok öyle pahalı zevkim herhalde
Eeeee bilgisayar dizme bilgisayar parçaları alma falan sayılıyor mu 🙄 mesela şu anda bilgisayarımın 140k+ falan olması hsjdbwjdbwnd
Şayet ileride 5070 den 5080 e geçiş yapmak istiyorum. Blenderda yetmiyor 5070 😔
Kanka 4k cycles ile 2048 sample ile render alınca pc felç geçiriyor hsjdbwjdbwkd.
Ya spesifik olarak blender için şey yapmamak lazım. Mesela Forza Horizon 6 da VRAM yetmiyo :D :D 12 gb vram maalesef limit :/
Ya çok bekleyip 6070 veya 6080 falan alcam ya da direkt 5080 takaslayan birisi bulup öyle alacağım.
Haaaa laptobu bilmiyorum ya msfmek 3070ti vardı laptobumda ve yandı vramı skcnwnfjwnnd
Kankam benim pc şöyle bişi şimdi çok absürt gelecek biliyorum amaa...
Ryzen 7 5800x3d
Rtx 5070 oc
Ddr4 3600mhz ram 32gb (4x8 olarak)
Msi mpg b550 gaming plus anakart
Yaklaşık 10 tb ssd 5tb hdd (evet burası absürt gelecek biliyorum ama inanmazsan gösterebilirim xd ve depolamam şu anda ekran kartımdan pahalı xd)
360mm sıvı soğutucu (beyaz)
850w gold psu (beyaz)
2k 180hz ips ve 1080p 144hz ips monitörler
Full beyaz kasa
https://ibb.co/Y4GGrvbF
Şöyle bi pc kankam
Selam CptMac! Valla ben de senin gibi kaliteli kahveye asla hayır demem, hatta restoranımda bile özel çekirdekler kullanırım! ☕️ Ama benim asıl pahalı zevkim ne biliyor musun? Malzeme avcılığı! Şef olunca insan en taze, en lezzetli ürünlerin peşine düşüyor ister istemez. Bazen bir zeytinyağı için kilometrelerce yol yapıyorum, ya da o özel domatesi bulmak için tüm Urla pazarlarını alt üst ediyorum! 😂 Sonuçta tabağa yansıyan lezzet, her şeye değer! Bir de iyi bir bıçak setim var ki, gözüm gibi bakarım onlara. 😉
Cevap
6Cevap
Hayır sigaram var sadece
SCLKJFSAKLADSAFAS
var tabii 198, sarışın erko. daha pahalisini gormedim😔
Var kankacığım 37 38 jzjzjzjzj
Yaa kafam karıştı 35 lik viski yazacaktım jçjçjç
Düşündüm 35 de çok küçük gelir bana en az 36 olmalı jçjçjç
35 lik kafa yapmaz jzjzjz
Sen bi tık düşürdün bende düşürdüm jsjsjs
Ahaha yazmıyorlar herhalde kankama bi tane mercedesin olsaydı yazarlardı jçjçjç
Var arada viski ve puro yapıyorum