Soru ironidir. Malum en insani ihtiyaçlar artık lüks oldu🙃 bu sabah depoyu fulletirken kendimi böyle hissettim 🤣

Soru ironidir. Malum en insani ihtiyaçlar artık lüks oldu🙃 bu sabah depoyu fulletirken kendimi böyle hissettim 🤣

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet var zaten her şey lüks oldu
aynen öyle oldu lan kısııyımda biraz arttırıyım diyeceğin bişey de yok :D o kadar maduruz
Neyi kısacaksın reis hayattan keyif aldığımız yok temel şeyleri de kıssak fare gibi yaşicaz
gittiğim bi tatil vardı o da hayal olacak gibi 4000 yol parası tutacak sadece geçen yıl 1500 gibi halletmiştim
www.youtube.com/shorts/yY8_xAUq5Xc?feature=share
durum bu :D
Reis önümde daha düğün var bana tatil deme hissetmiyorum artık belimi🤣🤣
düğün mü lükse bak girdi desene 750 bin :D
Dirimiz yetmedi ölümüzü de..🤣🤣🤣 la ne güldüm
pamuk kısmı daha güzel mezara gidene kadar kimin s... beli değğil diyor ya :D
😂😂 Ağlanacak halimize gülüyoruz
ağlayıpta peçete masrafı yapamam dur şimdi :D
Elinilen sil elinilen🤣
Pubg mobil oynamak için ipad pro aldım, yanına airpods 3. nesil kulaklik aldım, o da yetmedi gidip asus dsl-ax82u oyuncu modemi aldım, hızımi alamayıp oyuncu koltuğu aldım.
Pubg için miydi reis😅 cidden mi neyse ne diyim güle güle oyna🤣
Dizi film de izliyorum 😃
Ben hep bin liralık alıyorum
Reis pandemiden beri toplu taşıma kullanmıyorum şehir içinde haliyle yetmiyor zaten ben de artık fullüyorum napiyim her türlü alınacak bi dahaki dolduruşa kadar bile zam gelmiş oluyor kâr yani😂
Et yerken kendimi zengin hissediyorumm😎
Adam olana çok 🤣
Beter olalim uzulme duygu kaybettim ben imkanim var alamayan dusunsun.
Öyle valla. Ben it gibi çalışıyorum kral gibi yiyorum umrumda değil makarnacı takımı, kuru ekmekle doysunlar
Oyle mudur 2 is yapiyorum kazancim aylik 40-50k arasi. Kiram yok araci var iyi kotu makarna tiyen kurtmu olur evet var boyle kafa cok merak ediyorum me iciyorlar bende istiyorum 😎🙂
Allah hakkıyla kazanana başkasının lokmasında gözü olmayana rızkını katlayarak versin reis sen ben dahil herkes için 🙃
Yokkk