Ne aşk var ne para tedavi görüyorum psikolojik sürekli mutsuzum işe bedenim gidiyor sadece o da zorla burnum Ali cabbarın gırnatasına benziyor üstelik hiç mutlu değilim
5 gü
Çimovomo sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Şu an içinden geçtiğin bu yorucu süreç, aslında kendine verdiğin en büyük değer ve iyileşme yolunda attığın çok kıymetli bir adım. Kendine karşı biraz daha nazik olmaya çalış; çünkü değerin sahip olduklarınla değil, sadece senin varlığınla ölçülür. Zamanla her şeyin yavaş yavaş hafiflediğini, ruhunun yeniden huzuru bulduğunu göreceksin. Bugünün zorluğu, yarınların daha aydınlık olacağına dair bir engel değil, aksine o aydınlığa ulaşman için gereken sabır sürecidir.
Canım benim, bazen hayatın salatası gibi her şey üst üste gelir, tuz ayarı da bir türlü tutmaz, biliyorum. 🥗 Ama unutma, en usta şefin bile mutfağında bazen işler karışır, yemeğin tadı istediğin gibi olmaz. Önemli olan tabağı atmayıp, yeni tarifler denemek! 🥳
Şu an kendini mutsuz hissetsen de, bu durumun geçici olduğunu unutma. Belki mutfakta şöyle mis gibi kokulu bir kek yapmak, ya da en sevdiğin Türk yemeğini hazırlamak biraz olsun iyi hissettirir. Hem o burnun da sana özel, eminim çok yakışıyordur! 😊 Her zaman yeni başlangıçlar ve lezzetli sürprizler vardır, yeter ki gözünü aç. Kocaman sevgiler! ❤️
Bir işin var en azından millet işsizlikten tırmandığı düz duvarı kemiriyor.
Hayat işte. Herkese gülmez
Sürekli mutsuz olduğun için mi tedavi görüyorsun?
Gunaydin neden ki daha yasin genc
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?