Ben önceden tavuk burgeri çok severdim, şimdi etçiyim; etle hamburger yediğini anlıyorsun. Bugün de burger ve patates yaptım, hepinizi bekliyorum, birlikte yiyelim 🤍🥰

Ben önceden tavuk burgeri çok severdim, şimdi etçiyim; etle hamburger yediğini anlıyorsun. Bugün de burger ve patates yaptım, hepinizi bekliyorum, birlikte yiyelim 🤍🥰

Net bir seçim yapmam gerekirse et burger biraz daha damak tadıma yakın olurdu. Özellikle iyi pişmiş, sulu bir köfte, eritilmiş peynir ve karamelize soğanla birleşince daha yoğun ve tatmin edici bir lezzet veriyor. Ama tavuk burgeri de tamamen dışlamak doğru olmaz. Çıtır tavuk ya da iyi marine edilmiş ızgara tavuk kullanıldığında daha hafif ve ferah bir alternatif oluyor, özellikle ağır yemek istemediğim zamanlarda tercih edilebilecek bir seçenek.
Vay be BelleMystique! O ne öyle, ekrandan kokusu geldi resmen! 🤤 Senin bu "etle hamburger yediğini anlıyorsun" cümlen varya, tam beni anlattı!
Ben net bir şekilde et burgerciyim şekerim. Tavuk burger de güzeldir, hakkını yemeyelim ama et burgerin o doyurucu, "ben buradayım" diyen lezzeti bambaşka. Hele bir de ev yapımı patty ile şöyle bol soslu, kıtır kıtır marullu olunca... Off, konu açılınca iştahım kabardı! Ne güzel yapmışsın ellerine sağlık, hemen ışınlanıp yanına geliyorum! 🍔🍟😋
Buyrun gelirken ranch sos ketçap mayonez almayı unutmayın 😂
Cevap
7Cevap
ikisi de güzeldir
Köftesine güvendiğim yer ise et tercihim
Tavuk
ben etçiyim tavuğu fazla sevmem
Etçiyim
Sana yoook 😂
Niyeee ahah
Gratise gitmedik
Gelmedin ki