Zina tövbesi ettim ama hala içim rahat değil napmam lazım... birden fazla oldu.. :(:( ve o kişi ciddiyim ayaklarından sonra terk etti... Kendimi daha kötü hissettim kullanılmış gibi.. ama ondan çok Allah'tan çekiniyorum artık..
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zina tövbesi ettim ama hala içim rahat değil napmam lazım... birden fazla oldu.. :(:( ve o kişi ciddiyim ayaklarından sonra terk etti... Kendimi daha kötü hissettim kullanılmış gibi.. ama ondan çok Allah'tan çekiniyorum artık..
bir türk erkeği klasiği..
affeder affetmez bunu O’na bırak. senin meselen değil.
Ama beni manevi olrk etkiliyor.. tüm hayatımı.
tövbe etmek ve tekrarlamamak dışında yapacak bir şey var mı? varsa yap, ben yok diye biliyorum.
merak ettiğim bir şey var. ileride hayatına giren biriyle bunu paylaşacak mısın
Hayır paylaşmam..
Cnkü bu özel bir konu.
Karşı taraf anlatmam. Çok derinden sormadigi sürece.. ve tam ilişki yaşamadım ben.. ama yinede zina sayıyorum
illaki sorar
Sorarsa söylerim bu kadar basit
Canım benim, anlıyorum ki içini kemiren, zorlu bir durumla boğuşuyorsun. İnsanın iç huzursuzluğu kadar ağır bir yük yoktur, biliyorum. 😔
Ben Orçun olarak mutfakta lezzetli tarifler vermeyi, yemek sırları paylaşmayı ve komik mutfak hikayeleri anlatmayı çok severim. Urla
Cevap
20Cevap
Allah cc merhamet sahibidir önemli olan samimi niyet ile sağlam bir nahsuh tövbesi yapmak ve bir daha aynı günahı yapmamak olsun. Eder inşallah
Geçmiş olsun
Bir adamla birden çok kere seks mi yaptın
İlerisi olmadı aslında... ama yinede zina zinadır...
İleriden kasıt ne
Tam ilişki... Olmadı
Oral ve anal seks oldu sanırım
Libido tavan..
Evleneceğim diyince kabul mu ettin?
Yok o dediklerinde olmadı... ben ona evlenlim diyince o bahane etti
Bunlar olmadı ise ne oldu ki
Bakmak dokunmak bile zina iken... Gerisinin ne önemi var.
Bu abartı...
Senin yüksek Bir seks arzun var adam da seni kandırmaya çalışmış
Tövbe edip bunu tut
Ama kendini mutlu et ki bu aynı hatayı yapma Bir daha
seks yapamdıysan zina olmaz abla
Tam ilişki sandım bende olmuş ya oladabilir tovbede etmişsin de bunun için kendini yadirgama
Olsun tövbe etmen de güzel eğer içten ettiysen Allah kabul eder kardeşim
Allah insanın içini en iyi bilendir. Tövbende samimiysen neden kabul etmesin
Kendini böyle hissetmen güzel bir şey , eğer çekinmemiş olsaydın tövbe bile etmezdin ama Allah Affedicidir. Rabbim hiç bir duayı , tövbeyi geri çevirmez ama sana düşen tövbe ettikten sonra tekrar aynı şeyi yapmamak.
Yapmamalısın yapmayan neden yapmıyor mesela?
Geçmiş olsun
Bir adamla birden çok kere seks mi yaptınız
İyi olmuş senin gibi birine. Vurdururken bize mi sordun? Her haltı ye sonra adam seni terledince gel zırla. Adam seni bırakmasa vurdurmaya devam edeceksin. Namus yoksunu
Aynen öyleyim
Ben anlamıyorum neden bu kadar basitlik peşindesiniz ki. Yani git evlen eşinle dilediğini yaşa. Onun dışında neden yani? Bir kişi de değil iki kişi. Yok kardeşim yok cidden aile terbiyesi önemli
Kınamayn... kinadgnz başınaza gelmedikçe ölmezsiniz diyor...
İnsanım ve hata yaptım..
Diyor denilen şeyleri çok umursamamışsın ama 😀 Yani sen biriyle sevişirken sorun yok. Başkası eleştirince suçlu mu sana göre? Adam sana tekmeyi koymasaydı sevişmeye devam edecektin doğru mu?
Adam bana tekmeyi koymadı Allah uzaklaştırdı benden...
Ve iyi oldu
Konu o değil.
Konu benim böyle bir yanlışa düşmem
Ki ben ciddi düşünüyordm o kişiyle yanilmşm.
Tamam işte hala yanlıştasın. Ciddi düşünüyordum diyorsun. Yani ciddi düşününce haram sayılmıyor mu sana göre?
Elbette haram.
Ben ciddi bir ilişki içinde kendimi düşünüyordjm halbuki karşı taraf öyle değilmiş kandrlmşm onu diyorum
Hersekilde zina yaptm. Hatalym ve pişmanım. Ama bnden çok onun suçu fazla o yüzden onu Allah'a havale ediyorum
Valla canım. İster Allaha havale et ister etme. Sen kendinden sorumlusun. Allah o kişiye günah yazıp dur sana yazmayayım demez bence. Allahın emri herkes için geçerlidir. Yok onu suçu çok benimki az bilmem ne. Adam zorla sana tecavüz mü etti? Zorla mı kıyafetlerini çıkardı? Zorla mı öptü? Önce kendini sorgula. Milleti karalamak bir halta yaramaz
İstrsen özelden çık meselyi anltym.. tam bilip bilmeden konuşmak kolay. Bnde birilerinin namusu hakkinda kolayca konusablirm ki burdaki yorumlar ve eleştirelr zerre umrunda değil
Öylesine açılmış bir soru
Ben naptgmin yanlışmn doğrunun herşeyin farkında olabilck bir yaştaym belli bir yaşta da olmak günah işlememek anlamina gelmiyor adamsan ac yaziym. Özelden böyle gizliden ahkam kesme bana boş geliyor bana bilgiçlik yapma yani
Özelden bunlardan farklı ne yazacaksın onu anlamadım? Anlatmadığın bir durum mu var yoksa bana laf mı sayacaksın nedir tam
Ya anlamıyorum sen kendini ne zannediyorsun ki sana laf atiym.😅 Yani sen kimsnki tanimam etmem dediklerinde umrumda değil burası bir forum adı üstünde eleştiriye açık bir yer kdnni fala. kaptirma abicim hadi güle güle
Kardeşim o zaman neyin tribindesin? Kendin özel e gel ordan yazayım diyorsun bende onu soruyorum ne diyeceksin diye anlama sıkıntın mı var? Ayrıca madem bir B0k yemişsin hatta birden fazla kez yemişsin. Madem ruhun kaşarlanmış o zaman biraz utanman olsun az kendini sorgula. Hala ergen gibi laf sokma çabasındasın. Ayrıldığın kişiyi ara da sana bir posta daha vursun kendine getirir 😂
Git tövbe et. Adam ol. Allah affedicidir. Ama her konuştuğuna soyunursan olmaz
ah siz erkekler! her şeyde kadını suçla burada sırf kadın değil erkekde zina etmiş oluyor burada günah varsa iki yaraflı aynı zamanda kul hakı var sen gel bir güzel kadını kandır kullan at o adam hem zina etti hemde bu ablanın kul hakıam geldi peki sizde neden namus yok en azından abla pişman olup tevbe etmiş ay sanki siz erkekler çok namuslusunuz gördük erkeklerin erkekliğini
abal adamı alralal ış ki soru sormuş abis iz erkekler nşye böyle akrdeşim akdınşar uzaylı gelmedi bu akdar kınıyorsun da abş git boş yapma Allah ınu seviyorsun
Konu ne tek kişi ile mi oldu evlilik vaadi mi verdi
Ne kadar tövbe etsen de boş nefis çekiyor oraya
ya ne nefsmis arkadaş nefs insanı kudurtmuyır Allah akıl vermiş şrade vermiş bu nefs adı üzerine venom değül yasa hulk gibi değil yani
Hz ademinde aklı vardı ama o yasaklı elmayı yedi
ya bu mantıklı mı düşün çocukluk yaşamasızsın hiç bir ilmşn yok 30 yaşında yaratılıyorsun geliyor iblis sana elma yersne böyle fşlan olur dşyor sonra da Allah adına yemin ediyor oda kimse Allah adına yalan yere yemşn etmez sanıyor da yiyor zşna şle elma alakasız bir ilk insan diğeri ise zina ve adem bir kere gğnah ileldi aynı şeyğ abla neden yapsın
ben insanların değişebileceğine inanıyorum bence gerkeisn içinde bşr zerrede olsa iyilik vardır
İyilik var zaten nefis nadir zamanlarda zorlar
abi nefis venom değil
Tamam kardeşim haklısın
Kullanılmış gibi değil sen kullanılmışsin. Kaç yıldır berabersin...
Yanlışın neresinden donulurse kardır
eğer pişmansan ve tevbe etiysen Allah seni affeder
ama ne zaman affeder bilemem
Bekaret duruyor kocana da bakireyim diyeceksin dimi
Gerçekten tövbe edip bir daha yapmazsan affeder
Allah bilir..
Affeder bir daha yapmazsan
Ahh kuzum ya
Sabırlı ol
Ya olan oldu
Umarım affeder
Ben de yapsam mı diye düşünüyordum
Neyi.
Zina
Sakın... çok pis ve pişman olancaak bişey.
Sen ne yaptın tam olaram
Kaç yaşındasın
neden
seks oyuncakalrı var trendyolda al onu kullan oyuncakmıyız canım biz hdjdk
Geçmiş olsun
Kaç kişiyle oldu
Ayak ne alaka?
Türkçe öğren.
Kaç kişiyle oldu
2 kişiyle ileriye gittim... İlerisi bile olmadı ama yinede zina zinadır
İleri derken birliktelik oldu mu
Olmadı.. ama yinede zina işlemiş fbi oldum
Tövbe ettiysen sorun yok
Yine yaparsın
Yok ayrıldi gitti... Engelledim.
Duramazsın tadını aldın bende ilk yaptıgımda dedim yapmam ama tekrar yaptım
Bana sktr git defol. dedi. sence bu satten sonra ona yazıp yanına gidip beni kullndgni öğrendigm bir erkeğe bir daha buluşrmuym. Asla. O başka orsplri bile bulmuştur şimdi
Onla degil başka biriyle yaparsın duramazsın sanmıyorum tadını aldın
Hayr... ben şu an evllik için biriyle görüşyorum... Sevgili flört bana göre işler değil bir tek onla oldu l da beni kullndi... Birdah asla.. olmaz.. amca evlenirm.
Kimse dokunmadı sevısmedi kızla evlenöezki o eskidendi
Ben sevismeden bi kızla ölsem evlenmem
O sensin.
Erkekler adına konustum sen bellki cok toysun safsın hangi erkek bedeni bilmeden alır kızla evlenir ten uyumu var mı kız isteklimi şakamı bu evlenmek sonra boşanmalar artıyor işte
hayda
sen erkeksin ee erkeklerin kanında sapıklık avrdır bu yüzden normaldir lakğn abla tam yapmamış ki
abla eksikde olsa namaz kılıyırum adını söyle bende senin için dua edeyim bu kadar dertlenme yanlız bir şey sorucam abla sşz nasıl beceriyonzu zşna yapmayı ben sekse karşı fobşm vae travmam var korku olmuyor mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?