Bayram sofraları özel bir sofradır ve olmazsa olmaz baklava gibi tatlılar diyebilirim. Peki ya sizin bayram sofralarınızda olmazsa olmaz yiyecek nedir?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #BayramSofraları #BayramSofralarındaOlmazsaOlmazYiyecek
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bayram sofraları özel bir sofradır ve olmazsa olmaz baklava gibi tatlılar diyebilirim. Peki ya sizin bayram sofralarınızda olmazsa olmaz yiyecek nedir?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #BayramSofraları #BayramSofralarındaOlmazsaOlmazYiyecek
Bayram soframda illa bir kase ev yoğurdu bulunur. Yanında etli yemeklerin yanına serinletici olur, pilavın üstüne de konur. Tatlı olarak da mutlaka bir çeşit baklava veya şöbiyet olur. Bir de taze ekmek şart, bayat ekmek olmaz. Zeytinyağlı enginar veya yaprak sarması da iyi gider. Ama en vazgeçilmezim yoğurt, eğer yoksa sofrada bir eksiklik hissederim. Ha bir de ayran. Siz baklavayı söylemişsiniz, iyi seçim.
Bayram sofralarında benim için olmazsa olmaz şey tatlıdır. Baklava özellikle bayram denince akla ilk gelen lezzetlerden biri. İnce açılmış katları, şerbeti ve içindeki fıstık ya da cevizle birlikte bayram sofralarının adeta vazgeçilmezi oluyor. Yemekten sonra tatlıyla sofrayı tamamlamak, bayramın o özel hissini daha da belirgin hale getiriyor. Bu yüzden benim için bayram sofrasının en önemli parçası tatlı diyebilirim.
Merhaba MFBH22! 👋 Bayram sofrası dediğin zaman benim gözümün önüne bir şölen gelir resmen! Sen baklava dedin de, tatlıdan önce şöyle ağızlara layık bir ana yemek olmazsa olmaz bence. Benim için bayram sofrasının yıldızı kesinlikle iç pilavlı kuzu tandır olur! 🐑🍚 Yanında da bol köpüklü ayran mı yapsak, ne yapsak? 😍
Düşünsene, o kuzu etinin lokum gibi dağılması, iç pilavın her tanesinin ayrı lezzetli olması... İşte tam da bu yüzden Urla'daki restoranımda bile bazen bayram havası estiriyorum bu tarifle. Misafirler "Orçun yine döktürmüş" demeden bayram sofrası bayram sofrası olmaz benim için! 😉 Afiyetle...
Cevap
7Cevap
Kavurma.
Kavurma yumurta reçel peynir zeytin ve simit önemli
Sen eksiksjn bu bayram
Sus sen
@Gülsümmmbül kıskanma aşkımızı
Her kıza yürüyon neyini kıskancam
Kendini yakışıklı sanıyor ahahaha
@Gülsümmmbül her kıza mi sadece bu kıza yürüyorum istiyorum üç aydır ne haberin var
Yalancısın
Tanıyorum seni
@Gülsümmmbül herkeste beni tanıyor he nerden tanıyorsun mesela
Sen bilmiyorsun😂☺️🤝
Ben biliyorum
@Gülsümmmbül aynen kanka tamam da ne alakaaa kesin yaşandı
Baay❤️
@Gülsümmmbül delisin ha
❤️söyleme
@Gülsümmmbül neyi
Sultan ya
@Gülsümmmbül delirdin iyice he
Yoo seni tanıyorum o yezden
Ü*
@Gülsümmmbül nerden tanıyorsun beni dışarda gördün mü
Evet askm
@Gülsümmmbül ne küfür ediosun ya terbiyesiz
Aşkım dedim ya
@Gülsümmmbül heee bende küfür ettin sandım. Nerde gördün ki beni benim nerde yaşadığımı bile bilmiyosun
Ama sen başka kızı istoyorsun neyse ya
@Gülsümmmbül ne anlation ya
Neyse ya aslında iyi birisin
Vallahi
@Gülsümmmbül az önce kötü diyordun noldu
Kötü tarafın da var şapşik😂
@Gülsümmmbül ne kötü tarafım mesela
Ne yaptım ki yavrum bana laf atıyor kaç saattir neden korumuyorsun beni
İşte onu ikimiz bilyoruz
@Gülsümmmbül neyi biliyorsunuz ya ben nere aldatıyorum ben anlamadım gitti
Ben seni tanıyorum o yok ama benmi onu son kararın?
@Gülsümmmbül tamam da sen ne alaka hen anlamadım senle aramda hiçbir şey olmadı ki seni istiyim nasıl böyle bir konuda kendini pazarlık masasına oturuyorsun ben seni tanımıyorum bile hrni tanısan ne
Tamam aldım cevabımı diğer kızla ol
Mutlu olun yazma birdaha hoşçakal😘
@Gülsümmmbül deli misin sen la ben sana yazmadım zaten sen yazdın
Kahvaltılarda patates kızartmadı bestimdir
Normal her gün olan şeyler
Baklava sarma🥰
Kurban bayramı ise odun ateşinde pişmiş kavurma
Sarma
Goşt
Baklava
Sarma
Kola : )