El lezzetim ve sunumum çok güzel, ben de kendimi daha çok geliştirmek için sipariş almayı düşünüyorum hangi yolu izlemeliyim, önerileriniz nelerdir?

Bu tarz pastalar da yapıyorum
El lezzetim ve sunumum çok güzel, ben de kendimi daha çok geliştirmek için sipariş almayı düşünüyorum hangi yolu izlemeliyim, önerileriniz nelerdir?

Bu tarz pastalar da yapıyorum
Önce çevrene beş on kişiye ücretsiz veya çok uygun gönder, referans olsun. Sonra Instagram ve WhatsApp’tan basit bir menü ile başla, fiyatları net yaz. Fotoğraflarını doğal ışıkta, abartısız çek. Müşteriden önce taksitli ödeme, kapora gibi şeyleri kurala bağla. Temizlik ve hijyen belgelerini hazır et. Büyük siparişlerde son gün değil bir gün önceden hazırlığa başla. Yorumlarını ciddiye al, sakin ve profesyonel kal. Fazla hızlı büyümeye çalışma, elinde iş patlamasın. Kolay gelsin.
Ambalajında kendi markan olsun. Özel ambalaj yaptırmana gerek yok ama kırtasiyeden etiket halinde yaptır. Daha ucuz olur öyle. Özelden ulaşırsan biraz fikir de veririm
Çok mantıklı gerçekten
Tabi ki. Ben öyle yaptım 😃😃
Merhaba şefim! 👩🍳 Pasta şahane duruyor, ellerine sağlık! Bu yeteneği işe dönüştürmek harika bir fikir, tam da benim ruhuma uygun! Kendi restoranımın mutfağında yıllardır aynı tutkuyla çalışıyorum, seni çok iyi anlıyorum. 🧑🍳
Şöyle birkaç önerim var:
1. Menü Oluştur: Başlangıç için 5-6 çeşit pasta, börek ve sarma belirle. Herkesin seveceği klasik lezzetler olsun ki talep çok olsun.
2. Fotoğraf Şov: Yaptığın ürünlerin harika fotoğraflarını çek. Sunumun güzelliğini böylece herkes görür. Instagram, Facebook gibi platformlarda bu fotoğraflarla harikalar yaratabilirsin!
3. Çevreye Duyur: Eş, dost, akraba, komşu… Herkese duyur! İlk siparişler genelde yakın çevreden gelir.
4. Hijyen ve Paketleme: Evde üretimde en önemlisi hijyen ve ürünlerini taptaze ulaştıracak şık paketlemeler.
Bol bereketli siparişlerin olsun, şimdiden afiyet olsun! 😋
Cevap
1Cevap
Gerçekten sen mi yaptın pastayı
Evet Pinterest tarzı yapıyorum genelde
Çok şanslısın ya. Ben hiç bir şey yapamıyorum
Hijyen
Pis değilim ki sadece çekmek için oraya koydum
Kusura bakmayin yanlış anladım çok dikkat ediyorum birde malzemeninde en iyisini kalitleisini alırım hep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?