14 gü

Kuzen kardeştir diyenlere ve alkol severlere?

merhaba, içinden çıkamadığım ve 3 aydır düşünüp sürekli hasta olduğum, yemeden içmeden kesildiğim bir konu hakkında tavsiyelerinizi almak istiyorum. abilerim ablalarım lütfen bana akıl verin. ben 19 yaşındayım, bugün 20 yaşıma ilk adımımı attım, alkole bu yıl başladım, çok sık içmiyorum içtiğimde genelde 2-3 bira içiyorum. 40 yılın başı özel günlerde biraz bokunu çıkarırım, onlarda da kendimi taşıyamayacak duruma gelmem. alkole alışma sürecimde güvensiz ortamlarda yeni tanıştığım kişilerle içmek gibi tehlikelere düştüğüm oldu, pek çok çeşit denedim, viski votka cin tekila şarap volim bira shot sek kokteyl ne ararsan rakı hariç her şeyi denedim. neyse ki şu ana kadar başıma bir iş gelmedi ve artık kontrollü içmeyi de öğrendim düşe kalka. taa ki o gün gelene kadar. Ankara 'da 2 kuzenim kirada kalıyorlar.
kardeşlerden kız olan 24, erkek olan 21 yaşında. kardeşlerimi de dahil edersem toplam 11 kuzeniz. hepimiz bunca zaman kardeş gibi büyüdük, çocukluğumuzdan beri çok sık görüşürüz, birbirimizin canıyız ciğeriyiz, zor durumlarında yardımcısı yalnız kaldığında destekçisiyiz, hep sarılırız özleşiriz, anlayacağınız kuzen den öte bir aileyiz. Ankara 'ya kuzenlerime kalmaya 5 günlük bir tatile gittim üniversite arasında. tatilim harika geçti çok eğlendim, güzel vakit geçirdim 3 gün boyunca, ablamla içtim film izledim gezdim takıldım falan. 4. günün akşamı erkek kuzenimle evde bi yager içelim dedik, bu arada ikisiyle de birlikte ilk içişimiz. baştan beni kırk kez uyardı, bak dedi sen yenisin bu yager biraya benzemez sana ağır gelir, dikkatli iç abartma, anlamazsın sarhoş olduğunu bir anda vurur. tamam dedim sussun diye ama o gün fena sarhoş olasım var. ne kadar içebileceğimin merakındayım, deneme şansım varken denemek istedim ne de olsa en güvenli ortam kuzenlerimin, abi demesem de abim gördüğüm insanın yanı, beni korur kollar sahip çıkar diyorum. kokteyl falan yapmıyorum dolduruyorum bardağa sek bir şekilde tak tak vuruyorum 6 bardak, üstüne de 3 bira diktim. sığmadı devamı part 2 de profilimde olacak😢
Güncellemeler
14 gü
aga part 2 de kucuk bir kısmında cinsellik gececegi icin yazamıyorum cinsellik konusu +2 xper seviyesi gerek falan diyo biraz puan kasmam lazım yoksa devamını gönderemiyormuşum of
Kuzen kardeştir diyenlere ve alkol severlere?