Benim anne ve baba tarafından 25 kuzenim var. Ama ben hiç biriyle anlaşamıyorum daha doğrusu onlar beni çekemiyor. Hepsinde bir kıskançlık var. Sadece üç kuzenimle anlaşabiliyorum. Diğerleri arkamdan iş çeviriyor. Neden böyle yaptıklarını anlamıyorum. Sizde de aynı sorun var mı?
Cevabın nedir?
Ben amcamin kiziyla 4 yildir nisanliyi tabi sevginiz 6 yildir var ve teyzemin ogluylada ayni gun dogmusuz 24 yildir arkadasiz son 8 yildir birbirimize uzak olsakta hergun konusuruz ve bir ay o istanbula ziyaretime gelir diger ay ben mardine ziyarerine giderim digerlerini sorarsan tam olarak baba tarafindan kac kuzenim var bilmiyorum ama 30 un ustundedir hicbiri ile bir sorubum yok.
14 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel Allah bozmasın :)
- +1 yıl
Gerçekten öyle maşallah Allah yokluklarını göstermesin :)
En İyi Cevaplar
kucukken hıc sevmezdık birbirimizi 4 yıldır gorusmedık o yuzden de gecen bayram gittigimde cok ıyı anlaştık valla aynı kafadan olmusuz hatta dedıkodu felan sevmiyoruz evde yaparken sız ne karısıyorunuz gibisinden tepki gösterdik annelerimize heralde olgunlastıgımzıdandır
12 Yorumla- +1 yıl
Olabilir Allah bozmasın :)
Benimde baya çok kuzenim var 20 tane var ve ben hepsini çok seviyorum ama hepsi ile anlaştığı. doğru değil :)) bir küçük kuzenim var onunla büyüdüm kardeşim gibi. diğerleri çok büyükler :)) aramızda 10 15 20 yas olan kuzenim var onlarla pek samimi olamıyor um :)) ama yinede iyiler :))
11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel :))))
+1 yılAnne tarafımdaki kuzenlerim bir tanedir hatta birisi en yakın dostumdur. Ama baba tarafındaki kuzenlerin çoğu evli, çocuklu. O yüzden fazla samimi değiliz. Ama kuzende dahil herkesle iyi anlaşırım. İnsanları severim :)
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
36Cevap
+1 yılbaba tarafındaki kuzenlerimle bayramdan bayrama belki görüyorum anne tarafındaki kuzenlerimin hepsi ufak sadece 2 tanesi benden 2 3 yaş büyük onlar biraz daha iyi ama bir tanesi amerikada diğeri çok çalışıyor boş zamanlarında nişanlısıyla beraber. Onun haricinde bir problem yok
11 Yorumla- +1 yıl
Hmmmm
+1 yılAsık surat ve huysuz olmayan her insanlar anlaşabilirim, Hatta bazı huysuz ve asık suratlılarla da anlaşabilirim, Asıl mesele yanında nasıl hissettiğim önemlidir. Yani geçimli insan herkesle anlaşır, en iyi özelliğim budur. ;)
11 Yorumla- +1 yıl
Bu da güzel :)
+1 yılNasıl iş çeviriyorlar ya. Biz kuzenlerimle birlikte büyüdük nerdeyse kardeş gibiyiz. 11 kişiyiz içimizde çok küçükler de var. Onlar ayrı takılıyor sadece. Üzüldüm senin adına. :/
11 Yorumla- +1 yıl
Çeviriyorlar işte :/
ovvvvv onakadarmış yaa... benimki az acık bana gönder :))
acep kuzenlerin çoğundamı kıllık? yoksa sendede varmı? :) kızmada mesela burnun havada falan mı acaba?14 Yorumla- +1 yıl
Hayır burnu havada değilim yani öyle olduğumu düşünmüyorum. Burnu havada olanlar arayıp sormaz ilgilenmez öyle değil mi? Ama ben hep arar sorarım onları
- +1 yıl
Haklısın :)
+1 yılbenim de toplam da 12 kuzenim var sanırım 6 sını tanımıyorum bile zaten 2 tanesi var kardeşim gibi sevdiğim 1 tanesi var arada saçını başını yolmak istediğim diğer ikisi zaten büyük benden bir tanesiyle de normaliz yani ne iyi ne kötü :)
11 Yorumla- +1 yıl
:)))
+1 yılBiz kardeş gibiyiz , arkadasim bir iki tanedir onun disinde hep kuzenlerimle takilirim :)
Kizlarla tabi :)11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel :)
tüm kuzenlerimle öz kardeş gibiyim, hepimiz çok yakınız yani çoğu zaman arkadaşa ihtiyaç bile bırakmıyorlar.
13 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel Allah bozmasın :)
- +1 yıl
Teşekkürler :)
amma da sorunluymuşsun ya hu :)))
25 adet ve hepsiyle sorunluysa e bir zahmet hatalı olduğunu farket :)))19 Yorumla- +1 yıl
Ben bende bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Ben her bayram ararım hepsini tek tek bayramlarını kutlarım. Haftada bir arar sorarım ki çoğunlukla cevap vermezler. Yani onlara karşı hep iyiyim ama nedense bir türlü anlaşamıyoruz
- +1 yıl
Ya çok düşündüm işte hatta onlara da sordum ama kimse bir şey söylemiyor ve ben de bir şey bulamadım
- +1 yıl
Yok ya olur mu öyle şey :)
- +1 yıl
Sen bilirsin :)
- +1 yıl
Tamam düşüneceğim :)
+1 yılBenim daha fazla kuzenim var ama aynı sorun bizde de var sadece 2-3 tanesiyle anlaşıyorum :)
13 Yorumla- +1 yıl
En azından 2 3 tane :) Allah bozmasın :)
- +1 yıl
Amin :) insanlara güvenmek zor :)
- +1 yıl
Evet :)
kuzenler candır, gerisi heyecandır :))) tabi anlaşırım ya canlarım onlar benim :))
17 Yorumla- +1 yıl
Allah bozmasın :)
- +1 yıl
Haklı olabilirsin
- +1 yıl
Tamam kral sensin :D
- +1 yıl
Tek ben kaldım :P :D
+1 yılBiz iyi anlaşırız özellikle ikisi ile grup bile yaptık bir kadına :)
14 Yorumla- +1 yıl
Hmmm :)
- +1 yıl
Çok kuzenim var hepsi ile anlaşırım ama bazılarının yeri biraz farklı çünkü çocukluktan beri birlikteyiz
- +1 yıl
- +1 yıl
Amin cümlemizinkini :)
+1 yılBen benim sadece büyük baba tarafında 40 kuzenim var hepsi ile anlaşıorum geçen bayram bir geldiler evden kaçtım :)
13 Yorumla- +1 yıl
Neden? :)
- +1 yıl
okadar kalabalıkta nefes alınmıyor valla bahçeye kaçtım yattım akşama kadar
- +1 yıl
İyiymiş :)
+1 yılanne tarafından olan kuzenlerimle hiç konuşmam
baba tarafından olanlarla ise sadece 2-3 tane erkek kuzenimle konuşabilirim
kız olanlarla konuşmaya cesaret edemiyom :D13 Yorumla- +1 yıl
O niye be :)
- +1 yıl
ne bileyim utanıyorum işte
- +1 yıl
Anladım
+1 yılEvet :D diyaloglarimiz cok sacma ; ben - jason stathamin korumasi var midir acaba? Kuzen - sanmiyorum, ama korumasi varsa korumasinida o koruyordur. :D boyle sacma seyler iste
11 Yorumla- +1 yıl
yapı gereği anlayaşmayacağım insan yoktur şu dünyada :D
110 Yorumla- +1 yıl
Kendinden bu kadar eminsin? :)
- +1 yıl
Olabilir mi aceba :D
- +1 yıl
Bir o kadar da küstah :)
- +1 yıl
Aa özür dilerim :)
- +1 yıl
:))
ben çoğuyla çok iyiyimdir 1-2 kişi var onlar da uzakta olduğu için soğuğuz biraz
11 Yorumla- +1 yıl
Hmmmm
Aile & Toplum konusunda 975 cevap paylaştı. iletişimim yok herhangi birini sokakta görsem tanımam onlarda beni tanımaz iyi böyle :))
12 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi anlaşırız yahu ne maceralar yaşarız küçüklükten beri her bir araya gelidğimizde eğleniriz her zaman kuzenler gibisi yok :)
11 Yorumla- +1 yıl
anne tarafımda 29 baba tarafımda 16 kuzenim var sürüsüne bereket. hepsiylen çok iyiyimdir Allah bozmasın
12 Yorumla- +1 yıl
Allah bozmasın
+1 yılKuzen değil de Kuzen çoçuklarıyla iyi anlaşıyorum Benim kuzenler 40'ı devirmiş :) En küçük torun benim
11 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş :)
- Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yıl#21 kuzen var hepsi benden büyük 40 yaşında bile var anasını satim ben 2 tanesiyle iyi anlaşıyorum 5 tanesiyle mesafeli gerisini takmıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Hmm
+1 yılBaba tarafınkilerle çok iyiyim anne tarafıyla hiç anlaşamam hepsinde kıskançlık hakim :)
15 Yorumla- +1 yıl
Benim kuzenlerimin hepsinde var o kıskançlık sanırım kız oldukları için çünkü erkeklerle iyiyim :)
- +1 yıl
Kıskanç mı özenti mi onu anlamadım gerçi anne tarafındaki tek kişiyle anlaşamıyorum :) Gözlüklüyüm ben çerceveli gözlük aldım beni gördü öyle gitti aldı aynısını hemde şimdi lens takıyorum gitmiş lens almaya saçlarımı uzattım oda uzattı falan filan bende sevmiyorum böyle şeyleri :)
- +1 yıl
Ben de hiç sevmem özetilik resmen
- +1 yıl
bencede çok uyuz oluyorum zaten yanyana bile durmuyoruz başlıyoruz birbirimize çatmaya :) küçüklükten beri böyle hep kavga ediyoruz :)
- +1 yıl
+1 yılHiç anlaşamayız , karşılıklı olarak birbirimizi sevmeyiz
11 Yorumla- +1 yıl
Hmmm
hepsiyle anlaşıyorm baba tarfndan kznlerle pek samimi olmasak ta en çok anne tarafndan kznlerle çok samimiyiz
11 Yorumla- +1 yıl
Hmm
+1 yılben kesınlıkle anasıyorum hele bırısı kardesımden otedır benım için
12 Yorumla- +1 yıl
Ne mutlu Allah bozmasın
- +1 yıl
amınn
bir tanesiyle iyi olduğumu düşünürdüm ki o da haset çıktı
11 Yorumla- +1 yıl
Neden?
+1 yıldaha yeni telefon açtım konuştum işte ben açınca konuşuyoruz onunu haricinde yok yani :)
14 Yorumla- +1 yıl
Genelde ben ararım onlar aramaz ama bazen cevap bile vermezler
- +1 yıl
hmm yani beni kuzenim arasa seve seve açarım onlar neden açmıyorlar bilemedim :)
- +1 yıl
Ben de
- +1 yıl
+1 yılValla yılda ya bir kez ya da iki kez görüyorum kuzenleri o kadar anlaşılamayacak bir duruma zaman kalmadan ayrılıyoruz zaten
11 Yorumla- +1 yıl
O da güzel
+1 yılvar en kucugu benden 8 yas buyuk 36 yasında onların cocuklarını saymazsak yoksa dünyanın kuzeni cıkar
15 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım?
- +1 yıl
şimdi kuzenlerin en kucugu 36 yasında oldugu için sorun yok :) ama kuzenlkerinde cocuklarını sayarsak 30 40 tane cıkar ki hepside küçük :)
- +1 yıl
Hmm :)
- +1 yıl
zaten hacı hocalar yüzlerini senede bikere görürüm diğerleride evli büyük vs
- +1 yıl
Anladım
+1 yılPEK ANLAŞTIGIM SÖYLENEMEZZ İKİSİDE ARKAMDAN İŞ ÇEVİRDİİ BİRİ ESKİ ÇIKTIGIMLA ÇIKTI MİDESİZZ.
13 Yorumla- +1 yıl
Ovv kötü gerçekten
- +1 yıl
:D evet utanmadan yüzüme bakıyo bide hala :DS
- +1 yıl
Yüzsüz işte
+1 yılCocukken kavga ettigim, tartistigim oldu ama onun disinda aralarimiz cok iyiydi.
11 Yorumla- +1 yıl
Hmmm
+1 yılÇoğu evli, evli olmayanlar çalışıyo, diğerleri zaten çocuk :) 40 yılda bir görüyorum ne ara kavga edeyim
10 Yorumla
+1 yılaynı evde oturuyoruz kuzenlerle hepside kardeşten öte benim için
11 Yorumla- +1 yıl
Aynı evde? Allah bozmasın o zaman ne diyim :)
+1 yılHayır hepsiyle çok iyiyim. Sık sık görüşmediğimizden olsa gerek
11 Yorumla- +1 yıl
Olabilir. Allah bozmasın :)
28 tane kuzen var ama bn sadece 1 tanesiyle anlaşablıyorum hepsi bnden buyuk en kucuklerde benim :
15 Yorumla- +1 yıl
Benden küçüklerde var büyüklerde. Ben de sadece 3 tanesiyle anlaşabiliyorum
- +1 yıl
O da doğru :))))
- +1 yıl
+1 yılArada sorunlarimiz oluyor. dokuz kuzeniz zaten en cok yasitim erkek kuzenimle anlasiyorum
10 Yorumlabende kuzenlerle çok fazla içli dışlı olmam seviyemi her zaman korumaya çalışırım...
10 YorumlaÖnceden her gün görüşürdük şimdi her bayram görüşürüz :)
10 YorumlaÇooook kuzenimiz var 2-3 tanesi ile sadece muhabebettimiz var
10 Yorumlababa tarafından 9 kuzenim var anne tarafından 2 olacak sadece 1 tanesiyle anlaşabiliyorum
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı. ben kuzenlerimle iyi anlaşıyorum
15 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel
- +1 yıl
Haklısın :)
- +1 yıl
Evet canım haklısın :)
+1 yılBen kuzenim le cikmistim 1 yıl :D
11 Yorumla- +1 yıl
Oh maşallah :)
ben anlaşırım çoğunla. zaten az kuzenim var
12 Yorumla- +1 yıl
Meyve veren ağaç taşlanır
13 Yorumla- +1 yıl
Derken?
- +1 yıl
Anladım...
+1 yılbu kuzenlerin çoğuda bayandır sanırım. .
12 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
durum anlaşıldı, herşey çok normal olağan dışı bişey yok. .
+1 yılCok soguklar sadece 4 5 tanesi oz kardesim gibi
11 Yorumla- +1 yıl
Benimkiler de öyle
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. hiçbırı ıle konusmuyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Neden?
+1 yılSorun sende olabilirmi acaba? ( 13. Kuzen :) )
17 Yorumla- +1 yıl
Sanmıyorum ben hepsini çok seviyorum, hep arayıp soruyorum ama yok yani beni çekemiyorlar.
- +1 yıl
Açıkça sormalısın bence. Neden böyle yapıyorlar.
- +1 yıl
Sordum hiçbiri cevap vermedi yok öyle bir şey deyip kapattılar konuyu
- +1 yıl
Senin onlarla ilişkini kesme gibi bir şansın yokmu. Muhatap olma yani. Bazı insanlardan uzak durmak gerekir.
- +1 yıl
Zaten uzağım artık yani öyle karar verdim
- +1 yıl
En iyisi. Takma kafana boşver.
- +1 yıl
Hepsiyle değil ama coguyla aram iyidir
11 Yorumla- +1 yıl
Hmm
+1 yılvar hiç birini sevmem pisliklerin
13 Yorumla- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
hepsinin hareketleri çok yapmacık geliyor
- +1 yıl
Hmm
+1 yılBeniim 3 kuzenim anlasiyorum hepsiyle de :)
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Amin :)
- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl100 küsür kuzenim var 3-5 kişiyle tek konuşmam
11 Yorumla- +1 yıl
Hmmm
yok be ne anlaşması hepsinin burnu havada
11 Yorumla- +1 yıl
Evet çoğu öyle
+1 yılKuzenler sinir edilmek için vardır :d
11 Yorumla- +1 yıl
Aramız fazlasıyla iyi
11 Yorumla- +1 yıl
Allah bozmasın
ben hespiyle cok iyi anlaşıyorum
17 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel keşke ben de iyi anlaşabilsem ama...
- +1 yıl
Ya hepsi çok iyi anlaşıyorlar ama bir tek beni çekemiyorlar
- +1 yıl
Ne gibi?
- +1 yıl
Onu bir çözebilsem zaten sorun kalmicak
+1 yılYok çok iyi anlaşıyorum
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 522 cevap paylaştı. Kuzen candır anlaşılmazmı
11 Yorumla- +1 yıl
Anlaşamıyoruz işte biz
Derdim yok, çok yakın da değiliz.
10 YorumlaSadece 2 tanesiyle anlaşıyorum.
10 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem