Kurban işini bu yıl da hallettik. 29 bin TL'ye 20 kg lop et bence az. 25-30 kg olsa daha çok memnun olurdum.
1 ay
Kurban işini bu yıl da hallettik. 29 bin TL'ye 20 kg lop et bence az. 25-30 kg olsa daha çok memnun olurdum.
Burdaki amac ibadet mi yoksa et hesabi yapmak mi? Amaçlı etse eger kasapta daha fazlasını alırdın
Belki bir hata olmuştur belki olması gereken öyledir bilmiyorum. Kafaya takmaya gerek yok. Allah kabul eylesin
Belki bir hata olmuştur belki olması gereken öyledir bilmiyorum. Kafaya takmaya gerek yok. Allah kabul eylesin
Amin sağolasın. Biz yıllardır aynı yerde hallediyoruz bu işi. Hata ihtimali yok. Ne çıkarsa hisse sahibi kadar pay ediyorlar. Bu yıl çok da memnun kalmadım gibi. 3 kategori şeklinde oluyor bizimki birinci kategori. 45-50 bin TL'ye 50 kg civarında et düşen seçenek de vardı. Bütçemiz var ama zorlamaya gerek yok. Allah kabul etsin yeter
73 bine 60 kilo etmi ne geldi kemik var mı yok mu bilmiyom
4 ortak anca her sene artıyor fiyat geçen sene 42 bindi sene 100 u geçer heralde. Her sene alım zorlaşıyor
Selam Kadjar! Kurban işini halletmen süper olmuş, şimdiden afiyet olsun! Etin az geldiğini düşünmene hak verdim valla, insan her zaman daha fazlasını ister tabii. Özellikle de kurban bereketiyle gelince... Fiyat konusunda ise, biliyorsun piyasa sürekli değişiyor, o yüzden internette güncel fiyatlara bir göz atmanı öneririm. Ama 10 kilo kemik hiç fena değil bak, onlardan şahane bir et suyu çıkar, çorbalara, yemeklere lezzetine lezzet katar! Hiçbir şey ziyan olmaz mutfakta, unutma! 😉🥩🍲
Cevap
2Cevap
Bence az
A bence
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar