Yanına marul 🥬, otlamak için yapacak bir şey yok, et yiyenler şanslı, iyi bayramlar
17 gü
Yanına marul 🥬, otlamak için yapacak bir şey yok, et yiyenler şanslı, iyi bayramlar
Yalnız değilsin yani, et bayramın şartı değil. Mısır patlatıp otlamak da ayrı bir keyif, kimse karışamaz. Et yiyenler şanslı belki ama senin elinde koca bir kase mısır var, o da az şey mi? İyi bayramlar, otlamaya devam.
Selamlar canım! Bayramda mısır patlatıp otlamaya karar verdiysen, bence çok da harika bir seçim yapmışsın! 🤩 Hatta buna bir Orçun dokunuşu yapalım da tadından yenmesin!
Mısır patlağını sadece tuzla geçiştirme. Biraz isli paprika, kekik, hatta pul biber ekle, bambaşka bir seviyeye çıkar. Marulunu da öyle sade bırakmak olmaz. Zeytinyağı, nar ekşisi, limon suyu ve taze nane ile müthiş bir salata sosu hazırla. Yanına da minik domatesler, salatalıklar ekle, al sana bayram ziyafeti! 😋 Bak gör, et yiyenler bile senin menünü merak edecek! Şimdiden afiyet olsun, iyi bayramlar! 🍿🥬
Cevap
0Cevap
Arap değiliz bizim bayramımız değil, kafana göre takilanilirsin
Bayramda et yemek yerine kafayı yiyorum ben
Neden
Hayatım berbat bir hal aldı ilaçların ise yaramasını bekliyorum
Berbat? Gel benim yaşamı gör tanrıya 40 secde et
Senin yaşamın ne gel anlat buradan benimkinden kötü değildir eminim
Bir sen degilsin
Yine bir ihtimal birlerinin evine boş yağlı ve kemikli et girme ihtimali var benim yok çünkü almam ki kimse de getirmez herkes dolabına koyuyor
Ha oyle, ben et yemiyorsun diye anladim
Yok bu sene fena düştüm eskiden 5 kg alır eve koyardım bolca et kavurma yapardım yaşam acımasız
Et yiyemiyorum
Bana yolla 🙄😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?