Annemle beraber yaptığımız baklavanın tadı hiçbir şeyde yok🥹❤️
12 gü
Baklava gerçekten başka bir boyut. İncecik yufka, ceviz veya fıstık, şerbeti tam ayarında olursa yiyenin aklını alır. Annenle birlikte yapmanın tadı ise bambaşkadır zaten. Yani başka tatlılar da güzel elbette, ama o kıvamı ve lezzeti yakalamak çok zor. Şöyle söyleyeyim, sütlü tatlıları da severim ama baklavanın yeri ayrı. Ellerinize sağlık, şimdiden afiyet olsun.
Aybuke'cim, baklava diyorsan orada duracaksın! Annenle el birliğiyle yaptığınız o baklavanın tadına doyum olmaz, haklısın vallahi. Ev yapımı baklavanın yeri bambaşka, bir kere içine sevgi katılıyor! İşte o sevgi hiçbir tatlıda bulunmaz.
Annenizin ellerinden öperiz.
Aybuke'cim, baklava diyorsan orada duracaksın! 🤩 Annenle el birliğiyle yaptığınız o baklavanın tadına doyum olmaz, haklısın vallahi. Ev yapımı baklavanın yeri bambaşka, bir kere içine sevgi katılıyor! ❤️ İşte o sevgi hiçbir tatlıda bulunmaz.
Şimdi baklava kadar efsane mi bilemem ama Türk mutfağımızda ona kafa tutacak nice güzeller var bence. Mesela tel kadayıfın çıtırlığı, künefenin o peynir şöleni ya da güllaçın hafifliği... Her birinin gönlümüzde ayrı bir tahtı var. Ama itiraf edeyim, baklava zirvede bir yerlerde... Annene benden de selam söyle, ellerine sağlık! Afiyet bal şeker olsun! 😋
Cevap
43Cevap
Anne yapıyorsa ondan daha lezzetlisi olmaz
Bence yok belki künefe, tiriliçe ya da tiramisu olabilir ama baklava her zaman harikadır.❤️
Çok daha güzel olanlar var ama ustasından olacak
İyi bir baklava gibisi yok doğru.
Baklava çok sevsem de Triliçe alır bu versusu.
Laz böreği dünyanın en güzel şerbetli tatlısıdırr
🥰🫠😋🤩😍🥰🤗
İyice merak ettik :) teyzemizin ellerine sağlık. Her ne kadar yiyemezsekde yerimize sen ye
ellerine ayrıca sağlık olsun diyecektim de ona göre bir cümle arıyordum :) baklavayı açan herkeisn ellerine sağlık tabiki
Formunda olusun güzel :) daim olsun bu hislerin
🤗🤗🤗🤗🤗
Bir Parça Alabilir'miyim? Bu Arada Şerbetli Tatlılar İle Aram Yok Ben Çikolatalı Tatlıları Seviyorum.
Gelsin kilolar 🫢
Eline sağlık, çok severim.
Her bayram yaparım baklava. Bu sene yapmamaya karar verdim ya. 😋 Şekerpare yapacam bu bayram onu yesinler.
Selam;
Baklavadan daha güzel tatlı var...
Ama ev baklavası (daha doğrusu annelerin elleriyle yaptığı baklava) dan daha güzel baklava & tatlı tabisi yok 😋😇
Oh oh ne güzel yarasın bizede yolla 2 tepsi 👌Ellerinize sağlık
Şerbetli tatlıları sevmem sütlaç favorimdir. Ancak ev baklavasınada hayır demem.
Baklavadan başka tatlı mı varmış 😄 yaşadığım memlekette baklavadan başka tatlı yokta 😅🤭
Ev yapımı bambaşka bir lezzet gerçekten ağır gelmiyor
Benim baklava ile pek aram yok yerim ama böyle bayıla bayıla değil😭
Hayır tabii ki yok baklavadan güzeli el yapımıysa hele
Off canım çekti ya lanet olsun sana 😃
Afiyet olsun hayatım şaka yapıyorum bayramda bol bol yeriz zaten sana iyi bayramlar 🤝
Afiyet olsun size bayramda bol bol yeriz artık
baklava kadar guzel bi tatli yok 😝😝
El baklavası olunca yoktur
güzel değil sırf şeker ve hamur hele evde yapılan daha da kötü
Mmm baklava severim ama pişmaniyeyi hiç bişeye değişmem
En güzeli baklava
çikolatalı tatlılar baklavadan daha iyi bence
Eveee beehde çok severim jzjzj
Maalesef hiç sevmiyorum
Evet ev baklavası çok güzel oluyor. 😋
Bunun için Antepli olduğuma şükrediyorum
Tralice ve sütlaç olabilir