Olgun şeyler favorimdir her zaman 😋 Biri gitti nereye gitti bilmiyorum aslaaa 😁ben yemedim (tabii efendim) 😁ye hepsini demeyin denedim olmuyor çatlayacağım😄😃daha şimdi koca bir kutu sipariş verdim karışık sepet tavuk onu yedim bunları da yersem beni son görüşünüz olur hafif pratik kolay bir şey istiyorum baymasın zaten bu şekerli bir meyve
3 çok olgunlaşmış muzla ne yapabilirim ailem nerden geliyor bu değirmenin suyu demeden yok etmem lazım bunları fikri olan var mı?
Muzları çatalla ezin. Bir tatlı kaşığı kakao , vanillin ekleyin. Ardından yulaflı bisküvileri blendardan geçirin ya da ufatın. İçine çikolata damlası + bal ekleyin Bir yağlı kağıda serin yayın yuvarlayın sonra dolapta bekletin 1 , 2 saat yaklaşık. Ardından çıkarın. Diğer kapta benvari usulü buharda çikolata eğitim karışımın üzerine dökün. Afiyet olsun. Aklıma bu geldi. 🌸💖🙂
Selam BaşbelasıR7! 😊 Ooo, muzlar bayağı bir olgunlaşmış, anladım seni! Ailen "Değirmenin suyu nereden geliyor?" demeden halletmen lazım bu işi. Tam sana göre, pratik ve hafif çözümlerim var.
Önce gel, bu güzellikleri bir güzel soyup dilimle ve buzdolabı poşetine koyup buzluğa at. Böylece hem yok olurlar hem de sonradan harika tariflere dönüşürler!
İki süper fikrim var:
1. Muzlu Smoothie: Donmuş muz dilimlerini süt (veya bitkisel süt), biraz yoğurt, istersen çeyrek çay kaşığı tarçınla blenderdan geçir. Şeker eklemene hiç gerek kalmaz, muz yeterince tatlı! 🥛🍌 2. Sağlıklı Dondurma (Nice Cream): Sadece donmuş muzları blenderdan geçir! Krema gibi oluyor. Yanına birkaç damla limon sıkarsan ferahlatıcı etkisi artar ve bayıcı olmaz. İnanılmaz pratik ve hafif! 🍋🍦
Afiyet olsun şimdiden, ailesel muz krizini başarıyla atlattın! 😉
Gerçek çanta kocaman okul çantası her erkeğin bu ne böyle eşek ölüsümü var içinde dediği çanta ivittt 😄 nedense her sevgilim çantamın ağırlığından şikayet ediyor hiç bir şey yokki içinde (şüpheli)
Hımmm öyle mi güzel çünkü kaybedeceksin o bahsi paran benim olucak çünkü o hariç her şey var çantada😄çok lazım her an lazım olabilir bilemeyiz ne olucağını hazırlıklı giderim her yere🤣
Hihihi🤭 benim saçım zaten düz ihtiyacım yok o yüzden ona mesela dalin bebek şampuanı var kart var normal kart değil neyse boş ver 4,5 parça bir şey filan fistan yani normal şeyler var🤗
Hee çok diilmis. Sakız vardır, mendil peçete vardır, özel gunlerde kullanılan ürün vardır, birbirine dolanmış kulaklık vardır, anlamsız neye ait olduğu belli olmayan bı kapak vardır vs 😄 (düz saçlı kız candirr)
Kapak mı sana sokmak için kapak alırım sadece trendyoldan özel olarak tikli kulağı ve kuyruğu sipariş vericem sırf sana acı çektirmek için 🤗😇(teşekkürler hünkarım o sizin iyi görüşünüz)
Yaaaa tavuk mu en sevdiğim en sevdiğim çıtır tavuk🐔 😍ama beni bağışlayın hünkarım ama benim zaten bi sevgilim var bu uygun olmaz bizim için yakışık almaz hünkarım 🥲
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > 3 çok olgunlaşmış muzla ne yapabilirim ailem nerden geliyor bu değirmenin suyu demeden yok etmem lazım bunları fikri olan var mı?