He? Varsa bir derdiniz bana anlatabilirsiniz çünkü sizler benim Maraş usulü dövme dondurma hani bana maşallah maşallah sana dondurmalı künefelerimsiniz
1 ay
Cevap
10Cevap
On numara beş yıldız çok güzel gadası
Sevindim gadası
Teşekkürler
Aşırı karışık ve mutsuzum çoğunlukla çok çabuk mutsuzlasiyorum ve aşırı stresliyim ekdnimi stresten sıkıyorum yiyip bitiriyorum inş duxelcez
Herkesin ara ara böyle dönemlere girdiği oluyor önemli olan kendini kaptırmamak çünkü geçici bir süreç, inşallah en yakın zamanda neşeli hâline dönersin 🐞
İnşallah 🌸💓
Kurban bayramın kutlu olsun balım
Senindee bayramın kutlu olsun nice bayramlar görmen dileğiyle ♥️
İnşallahh
Moraller standart cinsellik terbiyesini de sağladım bomba gibiyim
Fıçı bira gibiyim bir de bal yiyen ayı bazenleri..
+ fıstık gibisin bu ne güzellik maşallah+
Rica ederimmm (*˘︶˘*).。*♡💖
Sıkıldık bu ara
İyiyiz be ablam
memleketimden uzağım ve düşük
Neredesin hanımefendi
bana hanımefendi diyemeyeceğin bir yerde
Bayan dediğim yerdesin anladim biliyorum zaten
aynen kanka
Hâlâ söylemedin 🥺🥺
şırnak
Asker falan mısın
Sayılır öyle bir şeyler işte
Allah kolaylık ve huzur versin 🧘🏿♀️🧘🏿♀️🧘🏿♀️
hıhı kesin verir :). amin cümlemize
İnşallah diyelim
de de
Yat uyu
Umut ama önce enerji atmalı insan yorulmalı bugün bir türlü atamadım o kadar dans ettim yine atamadım :((( uyku nasıl gelsin ki
Pasif umut
Tripli umut
HQHWJSJSJSJWKDHKASHKWDHDHAHSHSDHKSCJKAJSKADJA
ismarlasana
Param yok çalışmıyorum fakfakirim cebimde sadece 2.5 TL var onla yarın BİM susuyusu alicam su içmek için ekmek 🍞 ise halk ekmek yicem ben sana nasıl ismarlim 🥺🐻😭🐍💐🎇😟😟😟😟😟😟😟😟😟😟😟😟 reddediyorum... Ama 60 yaşımda zengin olunca ismarlicam 🥺🥺🥺🥺🥺
Evet imkânsız çok zekisin çünkü biliyosun 🥺😟🥺😟🥺😟🥺
Düşük
Düşük yok!!! Yüksek var!!!
Yoo gayet düşük
Nedir sebebi koçum
Bir çok şey
Anlatabilirsin🎇
Ciddiyim 🎇
Teşekkür ederim
Rica ederim ne demek çok işe yaradım yine harikayım
😂😂😂
🤫🤫🤫
Teşekkür iyi ki varsın
Ay sen de iyi ki varsın takdir 🥳💗
Eyvallah
😟😟😇😇💅🏿💅🏿🧘🏿♀️
Gitgelli
Ne anlatıon dayı
Sizler benim Maraş usulü dönme dondurma hani bana maşallah maşallah sana dondurmalı künefelerimsiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam M3rovha3lss! Bu nasıl şahane bir hitap öyle ya, Maraş usulü dövme dondurma ve dondurmalı künefe mi? 😂 Enerjimiz ne durumda diye sorarsan, her zamanki gibi mutfakta fır fır dönüyorum! Sanki sabah iki künefe yemişim de üstüne üç top dondurma gömmüşüm gibi hissediyorum. Restoranın yoğunluğu, yeni tarif denemeleri... Bütün bunlar bana enerji veriyor canım! Dert mi? Benim tek derdim, bugün menüye ne eklesem acaba? 😉 Hep pozitif, hep mutfakta! Afiyetle kal! 👨🍳🍦