- Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılBenim için dondurma yemenin mevsimi yoktur canım istediği zaman yiyorum. Kapalı dondurmanın boğaz mikroplarını yok ediyor. O yüzden ne zaman boğaz ağrısı yaşasam ilk yaptığım şey dondurma yemek oluyor
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılGelmedi ama evde kutu dondurma var arada atıştırıyorum 😅Mart ortasında gelecek gibi oldu havalar çok ısındı ama tekrar normale bindi bu yüzden pek dondurma zamanı sayılmaz henüz 😊
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dondurmaaa! Her mevsim yenir bence, hele ki böyle güzel kornetler görünce iştah kabarıyor! 🍦🍫 Ama şimdi Ramazan ayındayız ya, iftardan sonra şöyle hafif bir tatlı keyfi için enfes olur! İftar sonrası keyfine 10 numara eşlik eder, ama dikkat, fazla kaçırma da gece susuzluk çekmeyesin. 😄
Hem kornetle hem muhabbetle tatlı zamanlar dilerim! Şimdiden afiyet olsun! 🙌😋10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
1 yılyaz kış istersem yerim ama en son aldığım dondurma küflü çıktığı için artık dondurma sevmiyorumm
21 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 360 cevap paylaştı.
1 yılAlgida markası hariç ''Evet zamanı geldi!'' :) İtraili destekleyen ürünleri hayatımdan çıkartalı çok oluyor!
230 Yorumla- 1 yıl
okurken coca cola tekleyip geğirdim
- 1 yıl
@banaordanbiolmeca , sana da bu yakışır! Zaten müslüman olsan oruçta tutman gerekirdi :P
- 1 yıl
Elhamdülillah Müslüman'ım ve orucumu da tam tutarım
sadece mizahına dedim ama şaka bir yana boykot çok saçma - 1 yıl
@banaordanbiolmeca , Yazdıkların bende tebessüme sebep oldu :)) Lakin boykot çok önemli sevgili kardeş! Düşünsene, ülke topluluğunun %20'si boykot etse, Türkiye'deki şirketlerinden yıllık 18 milyar dolar kar elde ediyor bu İT'ler! 3.6 milyar doları ceplerine sokmalarına müsade etmemek, Onlar için inan bana büyük bir ziayata sebep olacak! Peki ya %20'lik oranı arttırırsak? :)
- 1 yıl
millet boykot edicem diyip daha çok para kazandırmasından dolayı ilk ay hisseleri arttı çünkü koli koli kola alıp yere döktüler
ama düzgün yapılabilse katılıyorum
ek olarak 2. boykot başladı birkaç gündür bildiğin üzere
onda da d&r den kitap alıp yakanlar var demirören grup daha çok para kazancak tayyipçi demirören
yani zeki insanlar boykot etse ben de varım ama çoğunluk alıyor onların mallarını imha ediyor ve ciroyu arttırıyor - 1 yıl
@banaordanbiolmeca , Boykot, boykot edilerek yapılır! O ürünü kolilerce alarak değil! Başkaları yanlış bi zihniyetle davranıyorsa, bu bizim boykot etmemize engel bir durum değil!
Lafı fazla uzatmayalım, sen de bilinçli ve zeki bir insansın... gel ikimiz de bu İtrail mallarını ciddi ciddi boykot edelim, bizden aldıkları paralarla öldürüyorlar Filistin'deki mazlumları... Resmen silahlarının şarjörünü ellerimizle doldurmalayım! - 1 yıl
o zaman sen de demirören grup ve ülkeri idefix i ets yi boykot et hükümet de tepkimizi anlasın kimsenin hakkını yiyip canı istedikçe hapse atamasın ben de filistini boykot edeyim
anlaştık? - 1 yıl
@banaordanbiolmeca , Anlaşamadık yine seninle kardeşim! İkisi de boykot kelimesi ama inan biri cennet ise öteki cehennem!
Şimdi doğru olan konusunda Müslüman katliamı ile alakalı İtrail'e tepkide anlaştık di'mi?
Ben basın ile içli dışlı birisiyim. İnan bana şu an chp yanlısı genel müdürlerin bile tepkisi var şu an ki yaşananlara!
Çoookk uzun mevzu bunlar sadece Sür Manşet verebilirim yoksa ne zaman ne klavye dayanmaz buna... ''Elazığ'lı bir müteahhit, İstanbul'da 2019 senesinden sonra çok büyük rüşvet ve para aktarmaya tabii tutulduğu için Ekrem'i şikayet ediyor savcılığa. Fitili ateşleyende bu! Aralarında anlaşamadıkları şey ise 2. Köprünün Avrupa tarafında büyük bir Kiptaş projesinin ana taşeron firması iken, 500 milyon rüşvet verdiği halde o işi bunlardan almış Ekrem! Bu tanık isebaşına gelecekleri bildiği için savcılık tarafından takip edilen bir şekilde bu rüşveti yollamış Adem Soytekin'in şirketine!
Ekrem, başına bunların geleceğini 3-4 ay önce anlıyor ve operasyonun önüne geçmek için Tek aday olduğu halde, seçime 3 sene varken sandıklı aday seçimi dalaveresi çeviriyorlar! :) Daha neler neler, keşke yüzyüze konuşabilsek - 1 yıl
Ben hükümet yanlısı da değilim, rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'ndan sonra yok bende siyasi bi figür! :/ Keşke bu yolsuzlukları yapan her partiliye bu muamele yapılsa ama işin püf noktası şu ki, savcılığa suç duyurusu olmasa, Devlet yine kulağıın üstüne yatacaktı! Ama 8 ayrı firma ve şahıslar ( bunların içinde chp. li vekil ve üyelerde var ) bu operasyon için düğmeye basıyor! Onlar da 1 taşla 2 kuş vurmanın derdinde, Ekrem'in boyu çok uzadı, Onu da temsil ettiğimizi söyleyerek ben aday olacağım diyor Özgür bey... Ama şöyle bir durum daha var ki, Özgür'ün çok ünlü bi mankenle fuhuş kaseti de Kemal'de :P Cumhurbaşkanı ne diyor? ''Turpun büyüğü heybede! Onlar açığa çıkınca bırakın seçmeni, ailelerinin yüzüne bakamayacaklar!''
Yani daha dugün bitmedi, çohh eğlenecoook çooohhh :P - 1 yıl
abi israille ilgili anlaştık ek olarak konudan bağımsız ben de elazığlıyım
burada demokrasiye aykırı bir durum var ve şafak operasyonu yapar gibi böyle şeyleri yapmak haksızlık mesela elazığda da yolsuzluğun kralı dönüyor su altyapısı bahanesiyle ne para akladı şahin şerifoğulları peki o niye yargılanmıyor çünkü tayyibin adamı
yani sen en kötü en kötü kendi adamlarının yolsuzluklarına hiçbir şey yapmamalarına karşı boykot etmelisin imamoğlu değil mevzu asıl mevzu halkı... yerine koymak mesela murat kurumun bir anda zengin oluşunu araştır onun dışında soylunun belirli doğu illerine madde konusunda dediklerini araştır ama hiçbir şey olmuyor yani derdimiz bu olmalı imamoğlu değil - 1 yıl
@banaordanbiolmeca ÖNCELİKLE SOHBETİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM :))
@banaordanbiolmeca , O niye yargılanmıyor biliyor musun? Çünkü onu belgeli bir şekilde şikayet eden yok! büyük balıkları yakalamak için bu ülkede hiçbir zaman alet olması, anca baklava çalan çocuklar hapis yatıyor :( herkes kendi cukkasına bakıyor maalesef :/ - 1 yıl
Ama şu sınır ötesindeki gelişmelere bi bakar mısın lütfen! Macron, Karadeniz Türklerin sorumluluğunda artık diyor, Trump 'Suriye Onların hükmetmesi gereken bir coğrafya'' diyor... Her gece yine El Bab'da pkk. lı avlıyoruz... Yani eldekini kötülemeden önce, sana vaad edene bi bak, bi b. k değiller :))
- 1 yıl
rica ederim abi ben teşekkür ederim
ama konu imamoğlu değil ve gerekli kanıt aslında çoooook fazla şikayet yapılınca dahi bir şey olmuyor milyonluk ülkede sence kimse mi kanıtlarıyla şikayet etmedi :)
cimere dahi en küçük şey yazan adama cevap vermedikleri oluyor
bu haksızlık son bulsun diye boykot etmeliyiz abi yarın öbür gün bunlara laf eden herkesi içeri atarlar bir de bu yazımı okuyunca özellikle cevap vermeni istediğim bir şey sorayım sana: neden hükümet karşıtı görüş paylaşanlar gözaltına alınıyor ve rtük tarafından bir çırpınış görüyoruz? sen de cevabını söyle benim cevabım suçlu oldukları ve korktukları için - 1 yıl
@banaordanbiolmeca Günaydın kardeş! Sanki eylemciler hiçbir şey yapmadığı halde, polisin acımasız oldugu gibi ''sokaklarda yaşanan olayların bi kesitini paylaşıp, altına da Devletin polisini, emniyetin ve Hükümet tarafını suçlayan açıklama yazanlara karşı yapıldı! Ben de sosyal medyadan yeter artık diye paylaşım yaptım, sen de yapmışsındır kapını çalan oldu mu hiç?
Paylaşımlarında, bilinçli olarak halkı yanlış yönlendirip, daha fazla galeyana getirerek, kendi illegal güçlerini , yaptıkları bu paylaşımlarla masum gençleri daha fazla devlet düşmanlığına itip sokağa dökerek güçlenmek isteyenlere yapıldı o gözaltılar. İçlerinde terörden tecavüze pek çok suçlu var! Şu, her şey çok güzel olacak sloganını bulan çocuk ise Cumhurbaşkanının annesine küfür eden , daha dogrusu küfürle devlete karşı slogan atan grupta yer aldıgı görüntülerden sonra alındı! Hoş değil bunlar, hoş değil yalan haber ile gaza gelip devlete karşı terör estirmeler öyle değil mi?
Halk tv ve Sözcü ise mitingleri kesintisiz verdiği için ceza almıyor! Miting sonrasında kesintisiz devleti karalayan, polise ateş püsküren yayınlar yaptıkları için, programlarında pek ço kdefa ''Kahrolsun böyle yönetim olmaz olsun bla bla söylemleri oldugu için ceza alacaklar! - 1 yıl
abi devletle hükümet aynı şey değil aralara kaynamış teröristler dışında gerçekten amacı protesto etmek olanlar yönetime yani hükümete laf söylüyor ek olarak sen tüm görüntüleri izlememişsin protestolarda hiçbir şey yapmamış 1.50 boyunda 40 kilo gibi bir fiziğe sahip kadınlarımızı itip kaşa üstü düşmelerine sebep oluyorlar, boncuklu silahla heryerlerini tarıyorlar, ayak bileklerine basarak 3 polis sırtına copla vurarak ters kelepçe yapıyorlar o kadınların suçu ne haklılar tabii ki de onu yapan polisi de öyle yapılma emrini vereni de eleştirmeye
babam da senle benzer görüşte ama anlayamıyorum abi bu hükümetten ne anlıyorsunuz ya konu imamoğlu değil değişimin farz oluşu - 1 yıl
@banaordanbiolmeca , 2013'te de Gezi parkında ağaçları kestirmeyiz diye gencecik canları sokaklara döktüler! İşin sonunda ''bizim derdimiz ağaç değildi ki deyip basın metni okudular. 3. köprüye hayır, Akm yenilenmesin, Taksime cami yapılmasın, Osmangazi köprüsü açılmasın ve daha nicesi, lütfen google. dan ok canım kardeşim! Şimdi de sizi Ekrem diye sokağa çıkartıp, şimdi de amacımız Ekrem değildi dedirtiyorlar. Birkaç seneye kokusu çıkar onunda ama iş işten geçmiş; 2025 nesli gençlerimizin çorbasına sinek düşmüş olacak :/
Tabiki polisin de hatalı işlemleri vardır ama O 150 boyunda kadın dediğin şahsın Dhkp-c üyesi oldugunu biliyor muydun mesela? İçişleri bakanlığı sosyal medya hesabından yayımladı bugün!
Ve babanda bende, yani bizim nesil inan yaşadık biliyoruz 2002 öncesini, annemin gece 4te ssk hastanesine kuyruğa girişini ve binlercesini! O günlerden bu günlere gelirken, Amerikanın hegamonyasından kurtuluş umudunu da arttırdık ve Emperyalist güçler bunu hiç sevmiyorlar çünkü biz Avrupanın kapısının önündeki paspas, amerikanın köpeğiyiz onların gözünde! Ne zaman ayağa kalkmaya çalışsa bu ülke, hep bi balyoz inmiştir kafasına 1942'den beri - 1 yıl
abi sırf demokrasiye aykırı hareketleri için bile ayaklanmaları haklı sana en büyük örneğini vereyim mesela tayyip 3 defa seçildi hadi referandum bahanesiyle bu 2. si olsun ki çok saçma cumhurbaşkanı seçilme sayısını sıfırlamak ama tekrar aday olacağını açık açık söyledi bu ülke onun babasının malı değil
- 1 yıl
4. cumhurbaşkanlığı nedir ya
- 1 yıl
@banaordanbiolmeca Adaylığını açıklaması bence siyasi bir oyun! Okları kendi üzerine çekecek, bütün partiler buna göre planlar yapıp ona göre pozisyon alacak ama Cumhur İttifakının adayı Hakan Fidan olacak ve rakipleri ters köşeye yatarken, Hakan Fidan ise bütün kesinlerin oyuna talip olacak ARTI kazanacak! :)) Yaşayıp göreceğiz; ölmezsek göreceğiz :) Bu Peygamber Efendimiz'in Uhud savaşı taktiğidir bu <3
- 1 yıl
Afedersin, Uhud bizim ilk savaşımızdı, Bedir savaşı olsa gerek! Bu arada Cuma namazı esnasında keşke sende buralarda olmasaydın genç..! ;)
- 1 yıl
abi ya namaz kılmayı bilmiyorum ama oruç tutarım dua ederim ek olarak siyasi oyun olsa da açık açık ben suç işleyeceğim demek de bir suçtur halkı tehdittir ve abi aponun yazısını okutması da saçma ek olarak 1. çözüm sürecinde yüzlerce (600 veya 800) tane şehit verdik şimdi 2. çözüm süreci diyorlar bir de 2 Türk askeri pilotunu it işid yakarak şehit etmişti hükümet onlar Türk askeri değil diyip şehidi reddetmişti sonra muhalefet asker olduklarını ispatladı tabi hükümet de sustu o şehitlerin ailelerine ne hesap verecekler
bir de belediyeler bilal erdoğanın şirketine yüklü para atıyor bizim vergilerin nereye gittiği belli böyle bu kadar şey için bile protesto edilmeli bence (tabii ki de polise kimseye saldırmadan) bak mesela o pikachu ne kadar dikkat çekici ve iyi hahahahahh - 1 yıl
halen daha paylaşıyorlar o iki askeri pilotu yakarak öldürdükleri videoyu
- 1 yıl
@banaordanbiolmeca 1. Çözüm sürecini yapmaya mecburduk. Çünkü ypg - pyd yi destekleyen bi abd vardı. Biz bunları Trumpa şikayet ettik, dedik bunlar terörist ve bunları içerde-dışarda vuracağız! Trumpın cevabı ''Onlar terörist değiller, eğer onlardan şikayetçiysen önce Devlet gibi davranmalısın, onlar gibi hemen silaha sarılırsan, ben onların haklı oldugunu ilan ederim!'' Benim sokak ağzıyla yazdığım bu cevabın resmisi kayıtlarda da var. Velev ki süreç başladı, aynı anda Mit'te belge topladı. Dışarda gözüken kamyon kasasıyla gelen teröristlere el sallamak vardı ama Mit cephanelerinden- sınırlarımızın içindeki yapılanmalarına kadar delil-belge topladı! Barış sürecinin sona ermesi de, bizim bu belgeleri abd. ye göstermemizle oldu! Trump haklısınız onlar terörist dedikten sonra hendek operasyonlarıyla ülkedeki varlıkları bitti düzeyine geldi. Bak selahattin demirtaşa ters kelepçe yapıldıgında bi kişi bile sokağa inip polise saldırmadı o dönemlerde, bu da ülkeden terörü temizleme noktasında olduğumuzun göstergesidir
- 1 yıl
onca şehit vermemiz onların sorumsuzluğudur peki şehidi reddemeye ne diyorsun abi
- 1 yıl
İkinci süreç ise Dünyaya bi kanıt niteliğinde yapıldı. Evet apo denen p*çi konuşturmaları hepimizi yaraladı ama hala Suriyede pkk. lı p*ç avlıyoruz! Suriyede 9 tugay askerimiz var ve artık abd-itrail'i, onların silahıyla vuruyoruz Yani o coğrafyada paralı askerlerimiz var ypg ile deaş ile savaşan! Ve artık Suriye bizim emrimizde diyebiliriz çünkü Macron ''Karadenizin tek hakimi Türkler oldu'' demesi, Trumpın ''Türkler artık Suriye ve Orta Asyanın en büyük gücüdür'' demesi ispat niteliğindedir! Vatan, vatan olacaksa kan akmak mecburiteyinde bu coğrafyada çünkü burası medeniyetin doğdugu merkez, dinlerin varoldugu topraklar!
Velhasıl, bu 2. süreci bile isteye ve planlı bir şekilde başlattık ve bu işin sonunda pkk ve avanelerinin silah bırakmadıgı belgelenerek, Suriye-İran-Irak ve hatta İtrailde bile terörist avlayacağız! Not: Golan tepelerinde bizim tb2'ler geziyor :) - 1 yıl
abi ben mesela bazı şeylerini desteklesem de ümit özdağın ırak sınırında ne işimiz var demesini kınıyorum tabi kan dökülecek istesek de istemesek de ama bari şehide de saygı duysunlar yanarak ölen 2 askeri pilotumuza yaptıklarını duyduğumdan beri akpartiden nefret ediyorum şehit reddedebilecek seviyede kendilerini nasıl görüyorlar
Tayyip Allah değil (haşa) - 1 yıl
@banaordanbiolmeca , Malefes coğrafyamız üzerinde yaşanan ölüm oyunları, bazende boy gösterisine dönüşüyor! Devlet o tarihlerde kayıp olan 3 askerimizin şehadetini kabul etti ve ailelerine şehit belgeleri 2016 yılında iletildi. Fakat videoların çıktıgı dönemlerde ''TSK da böyle bir kayıt yok diyerek, askerlerimizin ölüm şekillerini kabul etmediler! Kabul edilmesii düşmana güç verecek bir eylem olur Devlet adına ezikliktir, yenilgiyi kabul etmek, teröristin mesajını almış olmak demektir! Ama devlet öyle yapmadı, askerlerimizi yakma görüntüsündeki 3 p*çin sonuncusu olan Talip Akkurtu da 2018 de sarı torbaya soktu!
- 1 yıl
Bütün taşları üstüste koyup, büyük resme bak hayatın boyunca güzel kardeşim! Ve lütfen Evrensel, Aydınlık, İndependent - T24 - sözcü ve hatta cumhuriyet okuma, sözcü tv-halktv-now falan izleme! Tutupta ahaber falandan da kaç ama :) sabah gazetesi - yeniçağ da cabası
- 1 yıl
abi bir şey diycem buna da katılmazsan yuh yani
Trdeki tüm siyasetçiler tayyip de dahil kötü niyetli yalan mı (sadece muharrem inceyle ilgili kötü bir şey duymadım ama iyi biri mi bilmiyorum) - 1 yıl
@banaordanbiolmeca Siyasetçi dediğin şeref ceketini evde bırakıpta soyunur bu işe kardeş! Muharrem ince kadar kaypak olanını da daha görmedim ben :P
Algıda mi yiyorsunuz. Katledilen bebekler ilginizi çekmiyor heralde. Algıda Unilever şirketine aittir. İsraile dolaylı destek vermektedir. İnadına israili desteklemistir
16 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılYazın canım hiç dondurma çekmiyor sadece soğuk su ile geçiriyorum. Kışın yersem en fazla 1-2 tanedir pek aradığım bir şey değil
10 Yorumla dondurmanin mevsimi olmaz diye düsünüyorum bence her insan cani cektiginde yemeli
20 Yorumla
1 yılKesinlikle geldi , en büyüğünden istiyorum lütfen 😂
20 Yorumladondurma yeme zamanı yok benim için kar yağarken bile yerim
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 390 cevap paylaştı. geldi geldi.. kışın da ara ara yiyorduk ama yaz sezonunu yavaş yavaş açalım
10 YorumlaYemeyin yanlış alarm hasta olursunuz, ben deneyimledim ahsjah
10 YorumlaHenüz gelmedi bence. Havalar hala belli belirsiz. Sıcaklığı hissedemedim daha
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 435 cevap paylaştı.
1 yılAz önce dondurma sezonunu açıp bu soruyla karşılaşmam şaka midurr
10 Yorumla
1 yılbana geldi ama ailem izin vermiyor hasta olurum diye
10 Yorumla
1 yıldondurmanın zamanı yoktur benim için. dün akşm iftar sonrasında yine yedim.
10 YorumlaZamanı hiç geçmedi ki gelsin 😃her mevsim dondurma yerim.
10 Yorumla
1 yılBen hiçbir zaman dondurmaya ara vermedim canım çektikçe yedim 😄
10 Yorumla
1 yılDondurma yemenin bir zamanı yoktur bence her zaman yenir.
10 Yorumla
1 yılbana dodurma yemek için bir zaman sınırı yok valla engelleyen olmazsa cebimde para olursa sibiryada olsam bile yerim ahhahaha
10 YorumlaEvet bikaç gündür yiyorum, hava soğuk ama burada
10 YorumlaÇoktan geldi iki gün önce bi magnum gömdüm
20 Yorumlagelmemis yedim gecen bogazim sisti
20 YorumlaHic bitmedi ki kışın bile yedim 😊
20 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılBen de dün aldım ama yemedim
10 Yorumla Ben yaz kış tüketirim
10 Yorumla
1 yılYazin ortasinda yesem hasta olurum 😅
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hic gitmemişti ☺️
10 Yorumla
1 yılHiç bitmedi ki benim için..
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 355 cevap paylaştı.
1 yılBayramda baslanir
10 Yorumla
1 yılDondurma yemenin zamanı yoktur benim için..
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılBen zaten kışın da yiyorum ki 😂
10 Yorumla
1 yılGörseldeki dondurma değil
Gıda mezunuyum10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 639 cevap paylaştı.
1 yılYaz kış değişmiyor bende
10 Yorumla
1 yılDondurma kışın da yenir bir şey olmaz
20 YorumlaBenim için dondurmada yaz veya kış fark etmiyor.
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılEvet geldi
10 Yorumla
1 yılHenüz hayır
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 3,3b cevap paylaştı. Geldi artık
10 Yorumla
1 yılRamak kalık
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı.
1 yılYedm ama sevmedm
10 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 453 cevap paylaştı.
1 yılSevmiyorum hiç
10 Yorumla
1 yılEvet çoktan geldi
10 Yorumla
1 yılDaha 1 ayı var bence
10 YorumlaBen bi kutu aldim bile ncjf
10 Yorumla
1 yılGeldi
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 839 cevap paylaştı.
1 yılKışın bile yerim
10 Yorumla
1 yılEvet havalar ısındı
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılHayır daha erken
10 Yorumla Geldii tabi
10 YorumlaBen geçen hafta açtım sezonu
10 Yorumla
1 yılçoktaan yaladık
10 YorumlaYaaa korneet❤❤😍
10 Yorumla
1 yılÇoktan yedim bile😋
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?