Bir arkadaşım her sabah buzlu kahve alıp hem içer hem diğer yandan buzlarını katır kutur yer 😀

Bir arkadaşım her sabah buzlu kahve alıp hem içer hem diğer yandan buzlarını katır kutur yer 😀
Hayır buz yeme alışkanlığım yok tabi ki de neden olsun :D :D yani hasta olmak istemem ama faydaları var diye biliyorum Stresi veya kaygıyı azaltmaya yardımcı olabilir. Açlığı bastırmak için yardımcı olabilir. Diş gıcırdatmasını önlemeye yardımcı olabilir. Boğaz ağrısını veya boğaz tahrişini hafifletmeye yardımcı olabilir. zararları da Dişlere zarar verebilir. Diş minesini aşındırabilir Dişlerde çatlaklar veya kırıklar oluşturabilir. Diş eti iltihabına neden olabilir. Açlık hissini artırabilir. Kilo alımına neden olabilir.
Benlik değil Barış 😀
Benlik de değil abla :D :D
Peki Bubble tea 😀
Onu her türlü severimm :D
Seversin bencede çok şeker bir içecek 😀bi sıkılana kadar içesim var sjhjxj 😂
Afiyet olsunn :D :D
Teşekkür ederimm 😀
Rica ederim ne demek sdjsdj :D
Merhaba,
Buz yeme alışkanlığım yok ama dondurma yerim o da buzlu buzlu buz gibi soğuk sayılır mı! Soğuk kahve içerim buzlu buzlu hepimize buzlu buzlu.. 😅
😬😀
Sayılmaz direkt buz yemen gerek 😀
Direk buz yemem ama yalarım 😂şappur şuppur 😂namnamnamnam sjdjd
Bir bardak soğuk su içtiğimde bile boğazlarım mahvoluyor, bunu yaparsam ölürüm sanırım :D
Rica ederimm 🙂
buzlu içecek içinden ağzıma gelirse minik parçaları ancak o zaman yerim 😀
Cevap
8Cevap
Çok severim ama bu demir eksikliğinden oluyor haberiniz ola😂
Evet öyleymiş 😀
Yani günlük rutin haline getirdim diyemeö ama eğer içeceğimde buz varsa yemeden bırakmam çok güzel geliyo
Ooo buz mu 😍bağımlısıyım benden başka yiyen yok mu
Bazen içeceklerin dibinde kalan ufaklardan yerim onun dışında alışkanlığım yok :D
Hayır yemiyorum. Çocukken meyve sularını dondurup çiğnerdim ama.
Buzu ağzımda tutmayı severim de düzenli yeme alışkanlığım yok fkşyklmky
Hayatta kalma mücadelesi o, çok bayıldığımızdan değil. Yazları düzenli olarak kemiririm evet.
Hayır, sevmem. Buzlu bir şey içerken, buzları ayırırım.
dişleriniz acımıyor mu?
Benim öyle bir alışkanlığım yok ama bir kere denedim dişlerde sızlama ağrıma oldu pek sevmedim
Hiç sevmem, yemedim yemem de. 😂
Yeme de zaten tavsiye etmem 😀
Hayır alışkanlığım yok..
Hiç öyle bir alışkanlığım yok pek hoşuma da gitmez
Hayır dişlerime kıyamam
Buzlu kahve tamam ama buz yemem
Yoo dondurma yerim ben 🙄
Buzlu kahve içerim ama buz yemem.
Öyle bir alışkanlığım yok.
Tek yediğim meybuz du 😅
Hayır yok.
Yok sevmem