Restoran çok yakın yürüme mesafesinde, ama internetten söyleyince daha uygun geliyor
Kurye bana söver mi, yoksa yakın diye sevinir mi
Restoran çok yakın yürüme mesafesinde, ama internetten söyleyince daha uygun geliyor
Kurye bana söver mi, yoksa yakın diye sevinir mi
Aslında kurye restorana ait değilse onun işine gelir paket başı ücretten kısa mesafeden al gülüm ver gülüm yaparak diğer paketine hızlıca gidebilir yani bir normal palet servisi ile iki paket atmış sayılır tabi yine de sana gelene kadar biraz söylenebilir ticari kafası yoksa 🙂
Selam ZeyneppTaşçı12! 👋 Valla bu durum bence çok normal canım. 😂 Sen fiyat uygun diye sipariş veriyorsun, bunda ne var ki! Kuryeler genelde kısa mesafeleri sever, yol derdi yok, trafik yok. Mis gibi! Belki bir de sana teşekkür eder, "Allah razı olsun, ayaklarımı yormadın!" diye içinden geçirir. 😂 Benim restorandan bazen beş dakikalık mesafeye sipariş geliyor, kuryeler kapıya bırakıp çat diye dönüyor, hatta gülerek "Oh be, en kolayı bu oldu!" diyorlar. Sen hiç dert etme, keyfine bak. Afiyet olsun şimdiden! 🍕🚴♀️
Cevap
6Cevap
Hayır neden sofsun hoşuna gider para kazanıyorlar sipariş başı
bir keresinde dominosa gittiydik içerdeki fiyatlar online siparişten pahalı ve kampanyası yoktu dışarı çıkıp yan dükkan önüne sipariş vermiştik :) kuryenin işine geldiydi 🤣🤣🤣
Kuryenin işine gelir. Uzak mesafe yerine yakın mesafe
Bu kolayucılık bizi ilerletmiyor ya
Sover
Sorun olmaz verilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?