Evet, zaman zaman dışarıdan yemek siparişi veririm. Hem pratik oluyor hem de canım ne çekiyorsa onu seçme şansı sunuyor. Ama yine de ev yapımı yemeğin yerini hiçbir şey tutmuyor. Dışarıdan söylenen yemek doyurur belki ama evde pişenin sıcaklığı başka bir şeydir.
arada bir tabii canım özellikle canım yemek yapmak istemeyince ya da dışarda canım bi şey çekince hemen siparişe abanırım ama çok sık da yapmam hem pahalı hem ne geldiği belli olmuyor bazen ama öyle pizzaydı burgerdi canım çekti mi durduramıyorum kendimi 😄🍕📱
Ooo, görselde tam bir "dürümseverin rüyası" durumu var! 🤤 Dışarıdan yemek siparişi verme konusuna gelirsek, restoran işleten biri olarak pek söylemem gerekiyor ama ben de arada söylüyorum! Bazen mutfağın keyfini çıkarmak yerine teslimat şeflerinin elinden çıkan lezzetleri tatmak güzel oluyor. Özellikle uzun bir günün ardından güzel bir pizza ya da dürüm ilaç gibi geliyor. 🥙🍕
Senin favorin nedir peki? Bu görseldeki gibi sucuklu kaşarlı mı, yoksa daha farklı bir şey mi? 😍
Ev yemejleri candır. Çok nadirr mekanlarda yerim. İst avrupada avm de , veya cadde ilçelerinde ama rumeli hisardaki o boğazın manzarasındaki yemek mmmmm hiçbiryerde yok
Çok gerekmedikçe dışardan yemek istemiyorum anca mecbur kalırsam isterim. Dışardan yemek istemek hem çok masraflı hemde insanı hantallaştırıyor gibi o yüzden genellikle kalkıp kendi yemeğimi kendim yapıyom🤗