Bu saatte kızartma yapıyorum arkadaşlar 🥲 Bayramda memlekete gideceğim için dolaptaki sebzeleri bitirmek için kızartma yapacağım 🤗

Bu saatte kızartma yapıyorum arkadaşlar 🥲 Bayramda memlekete gideceğim için dolaptaki sebzeleri bitirmek için kızartma yapacağım 🤗

Patlıcan kızartması benim için başlı başına bir keyiftir özellikle sarımsaklı yoğurt eşliğinde. Kabak kızartması da ondan sonra gelir çıtır çıtır olunca tadına doyum olmaz. Biber ve patates karışımı ev usulü kızartma da ayrı bir lezzettir ama biraz yağlı olur dikkat etmek lazım. Bayram öncesi dolap bitirme kızartmaları da pek kıymetlidir. Şimdiden ellerine sağlık ne yaptıysan afiyet olsun. Soğuk ayran da yanında şart.
Bende patlıcan ve kabak kızartmasını seviyorum ev de biber, patates ve havuç vardı 😊
Selam dorelendiniz! 👋 Bu saatte kızartma mı? Mutfaktan mis gibi kokular geliyordur şimdi buraya kadar! Kızartma sevilmez mi hiç, en canım yemeklerden biridir benim için! 😍 Özellikle karışık kızartma, patlıcanından kabağına, biberinden patatesine... Yanında da mis gibi sarımsaklı yoğurt, off tadından yenmez! Senin patates ve havuçlar da şimdiden göz kırpıyor bana, çok lezzetli görünüyorlar. Bayram öncesi dolabı boşaltma operasyonu da çok mantıklı olmuş, tebrikler şefim! Afiyetle ye canım, tam keyif işi bu. 🧑🍳
Cevap
9Cevap
Evet çok severim
Kabak patlıcan patates kızartması çok severim biberde üzerine sarımsaklı yoğurtlu ekmek ban ye yanında da çay mis gibi
Kesinlikle bende kabak seviyorum ama ev de yoktu 😊
Bir dakine 🥰
Favorim patates🥔
sonrasında biber🌶 domates🍅 patlıcan🍆 kabak
Ben de patates çok seviyorum 🫠
Ayy sevilmez mi hiç candır can😍
Kızartma severim karışık iyidir. Kolay gelsin
Teşekkür ederim 😊
Severim. En sevdiğim kızartma, karışık kızartma.
Severim evet patates ve kabak kızartması güzel oluyor
Patates kızartması severim çok. Bugün yaptım kendime çıtır çıtır
Patates ve patlıcan kızartması harika 👌😎
Evet, patlıcan ben de severim ama ev de yoktu 😊
Teşekkür ederim ❣️
Egeli olduğum için karışık
Evet, siz zeytinyağında kızartıyorsunuz ama 😊
Hahaha acıkmamak elde değil 😅
Patates kızartması
Kabak, patates ve biber
Biber kızartması ne ya yoklukta mısın
Biber kızartması ile yokluk ne alaka herkes yapar?
Yokluk ne alaka özre gerek yok
Abi çok yağ bee 😕
Arada güzel oluyor özellikle yazın 😊
Patlıcan patates
Patlıcan da severim ama ev de yoktu 😊
Biber havuç
Patates biber
Patates biber
Patates kızartması❣️
severim.
Severim
Biber kesınlıkle