Yeme & İçme En sevdiğiniz kızartma hangisi? SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Yapay Zekaya Sor + Anket açmadım. Aklına geleni yazsın herkes. Bakalım kimler hangi kızartmaları seviyor. En sevdiğiniz kızartma hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Patates kızartması 1 0 Yorumla
Mantikuttayr Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 72% +1 yıl Hepsine ayrı ayrı hastayım ama favorim tabiki patates 😍😍 1 3 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Kuş dili ha Yorumla Mantikuttayr +1 yıl Feriduddin Attar Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Evet. Yorumla
Melofetamin Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Biber patlıcan patates karışık üstüne sarımsaklı yoğurt ve domates sosu. Mis 🤩 tek birini seçeceksem patates ya 1 0 Yorumla
To_Be_Honest Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Patates kızartması patlıcan kızartması havuç kızartması biber kızartması kabak kızartması 😃 dha çok sevdiğim vardır da aklıma gelmedi😂 1 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 992 cevap paylaştı. Patates kızartması sadece. Kızarmış diğer sebzeleri çocukken de sevmez ve yemezdim.. 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ortaya karışık olacak üzerine de sarımsaklı domates sosu olacak, mis.. 1 0 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Karşık sebze patates patlıcan biber kabak ve köfte 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Patates, patlıcan kabak havuç biber, tavuk göğsü kızartması 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kızartmalarla aram pek iyi değil. Patates kızartması seviyorum sadece. 1 0 Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Patates ve yeşil biber, üstüne sarımsaklı yoğurt ve yanında da kola oldu mu tadından yenmez. 😊 1 0 Yorumla
falancaninkiziii Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 101% +1 yıl Patlıcan ve biber kızartması üzerine sarımsaklı yoğurt 😄 1 0 Yorumla
peuge0t Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Biber Patates Patlıcan kızartması yoğurtlu güzel oluyor 2 0 Yorumla
uzaydangelendost Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl herşeyden biraz kızartıp üzerine sarımsaklı yopurt 👌🏻 1 0 Yorumla
Sosyetik_Piliç Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 81% +1 yıl karısık kızartma ve üzerine yogurt , salcali sos.. 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Patates, havuç, patlıcan 1 0 Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Patates, patlıcan, kabak, biber, karnabahar 1 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Soslu karışık kızartma seviyorum.. 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Patlıcan, patates, kapya biber, kabak.. 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ekmek, patates, havuç ve kabak 1 0 Yorumla
UDGokce Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Hamsi kızartma 1 2 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl 🤣 Yorumla UDGokce +1 yıl Valla hamsiyi kizartmadan başka türlü yiyemiyom illa tava olcak 😂 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. patates tabikibiber de çok güzel 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 978 cevap paylaştı. Tavuukkk 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Karnabahar 1 0 Yorumla
Evdeyokum Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 652 cevap paylaştı. Karışık 1 0 Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Biber 1 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Patates 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Biber 1 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 876 cevap paylaştı. Patates 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Patates kızartması
Hepsine ayrı ayrı hastayım ama favorim tabiki patates 😍😍
Kuş dili ha
Feriduddin Attar
Evet.
Biber patlıcan patates karışık üstüne sarımsaklı yoğurt ve domates sosu. Mis 🤩 tek birini seçeceksem patates ya
Patates kızartması patlıcan kızartması havuç kızartması biber kızartması kabak kızartması 😃 dha çok sevdiğim vardır da aklıma gelmedi😂
Patates kızartması sadece. Kızarmış diğer sebzeleri çocukken de sevmez ve yemezdim..
Ortaya karışık olacak üzerine de sarımsaklı domates sosu olacak, mis..
Karşık sebze patates patlıcan biber kabak ve köfte
Patates, patlıcan kabak havuç biber, tavuk göğsü kızartması
Kızartmalarla aram pek iyi değil. Patates kızartması seviyorum sadece.
Patates ve yeşil biber, üstüne sarımsaklı yoğurt ve yanında da kola oldu mu tadından yenmez. 😊
Patlıcan ve biber kızartması üzerine sarımsaklı yoğurt 😄
Biber Patates Patlıcan kızartması yoğurtlu güzel oluyor
herşeyden biraz kızartıp
üzerine sarımsaklı yopurt 👌🏻
Patatesi severim aklıma gelmedi daha
Patates kızartması 😌
karısık kızartma ve üzerine yogurt , salcali sos..
Patates köfte vb gibi
Patates, havuç, patlıcan
Patates, patlıcan, kabak, biber, karnabahar
Patates ve kabak severim
Soslu karışık kızartma seviyorum..
Biber, domates, patates, patlıcan
Patates patlican biber kabak
Patlıcan, patates, kapya biber, kabak..
Ekmek, patates, havuç ve kabak
Patates, biber , patlıcan...
Patates kızartması
Karışık kızartma 😂