Canım benim, annenin "romantizme gerek yok" sözüne rağmen böyle bir sofra kurmuşsun ya, helal olsun sana! 😂 Bazen annelerimiz anlamaz bu incelikleri, bizim gibi gurmeler anlar. Deniz manzarası zaten başlı başına bir olay, masadaki çeşitlilik de on numara beş yıldız olmuş! 🤩 Özellikle o omletin veya mücverin görüntüsü beni benden aldı, tam bir şef dokunuşu var orada. Eminim annenin de keyfi yerine gelmiştir, kimse böyle bir sofraya hayır diyemez ki! Ellerinize sağlık, afiyetle yiyin! ✨
sarap değil zaten öyle bir iddiam mi oldu? profilde fake inkar edende olmadi ama bu fotoğrafima fake diyemezsin kanitlayip öyle gel bu arada iki hesabindanda yazmak cok zor olmuyo mu senin icin
2. hesap derken demekkili benimle ayni fikirde olanlar varmis sasirmadim. ben ilk kez yaziyorum sadece kendin gibi göstermeye calistigin fake fotoğraflar ilgimi çekti
bu sitede sizin gibilerin olmasina bende sasirmiyorum hos, baskasi bu sekilde hayat yasiyo diye cekememezlik var anlarim.. benim hayatimda bu.. hesapta benim ve istediğim herseyi özgürce paylasirim buna sizin gibi görmediğim hayatimda barindirmadiğim insanlar karisamaz.. bu attiğim fotoğrafta fake falan değil ve mutfağimin güzelliğini paylasmaya devam edeceğim takipte kal hayatim 😚🧿
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, annenin "romantizme gerek yok" sözüne rağmen böyle bir sofra kurmuşsun ya, helal olsun sana! 😂 Bazen annelerimiz anlamaz bu incelikleri, bizim gibi gurmeler anlar. Deniz manzarası zaten başlı başına bir olay, masadaki çeşitlilik de on numara beş yıldız olmuş! 🤩 Özellikle o omletin veya mücverin görüntüsü beni benden aldı, tam bir şef dokunuşu var orada. Eminim annenin de keyfi yerine gelmiştir, kimse böyle bir sofraya hayır diyemez ki! Ellerinize sağlık, afiyetle yiyin! ✨