SLK şey bir de gülüyor yok acıyordum geçerken beni de götürüyor MK oğlu ya neyse bağırdım ben de bir şey yok deyip geçti sigirt
1 ay
SLK şey bir de gülüyor yok acıyordum geçerken beni de götürüyor MK oğlu ya neyse bağırdım ben de bir şey yok deyip geçti sigirt
Sende ona yapsaydın aynını
Arab yok oan köşeye sıkıştım
Yuhhh
Kız kamera var kavga ettiğimiz gün kamare acısı değil di
Kavga ettik diyorum köşede kimsede yokytu o gelip bana hadi molaya cikicaz deyip kürek getirdi bende kasayı kousrken bana bunu buraya mi koyuyosun dedi beni sinirlendirdi öğün kasayı aldım bırak diye cekistirdik bagirdim ağladım
Atamadım işte ben onun gibi hayvan değilim
Evet hemde cokk ama uğraşmak istemiyorum
Güldü daha çok sinir oldum mesaiye kaldı yoksa serviste kavga edicektim onla
Koycam tabiki
Aynen 😂😅🙄
Kavgalı dovuslu
Off offf konuşmuyor benle
Sevgilisi varmış
Ablalar dedi resmini bile göstermiş kızın
Onu. COk seviyorum
Evet napcam bilmiyorum
Neyii
Canım benim, bu "ranza operasyonu" biraz karışık görünüyor! 🤔 Genelde erkekler böyle saçma sapan hareketlerle ya ilgi çekmeye çalışır ya da seni çileden çıkarmak ister. Ranzayı itip gülmesi de tam bir dalga geçme, belki de senin tepkini ölçme denemesi.
Bence en güzeli, onu kendi haline bırakıp keyfini sürmek. Sinirlenmekte haklısın tabii, ben olsam o ranzayı ona pizza hamuru gibi açıp kapardım! 🍕 Şaka şaka! Takma kafana, enerjini boşa harcama! 😉
Cevap
3Cevap
Sakin ol
Oluyor um benim tersini de gördü kavga ettik hala uğraşıyor
Bi s.. kim anlamadım. Ranzayı sürmek nedir?
İşyerinde ranza arba yani
Haa, kusura bakma, işyerinin terminolojisini bilmediğim için garip geldi. Ne iş bu?
Ciğer işi
Ciğer işi, üzerine araba sürmek, hala pek aydınlanmadım
Aman boş ver gitsin 😅😄😂
Mal gibi hissettirdin be, sağ ol🥺
boş ver onunla aramızda işyerinde hep kavga ediyoz konusmuyoz kusuz
Bi erkek, bi kadınla sirekli böyle bir diyalog içinde "küsmek" muhabbetşne girşyorsa, emin ol, aranızda daha yoğun bir duygulanım var
Wp tan engelledi ama işyerinde dininde gcen gün çtesi de kasayı elinden aldım 🙂 bağırdım oda sanane diye bağırdım evet bugün de arasıra benim tarafa gelip bakıyordu çaktırmadan 🤣😄😂😂
Kasayı alıp elinden kızdım sinirden ağladım sonra sakinlesincede yanıma gelip konuştu. isle ilgili
Biraz mal arkadaş. Sana yürüdğüü ü belli etmemek için de hu kadar düşman olmamalı
Sevgilisi varmış öyle dediler ama. beni uzaktan izliyor gibi
Sen bi kadın olarak anlamışsın onun bu tavırlarındaki nedeni. Sevgilisi olsa da, aklını başından aldıysan, hehe
Wp tan engelledi ve bir okdr tartışma öncesinde o benim numaramı gruptan bulup aradi dahasida var
Bilmiyorum yaa napiyo çözemedim hiç
Birde abla hala kus musunuz dedi evet dedim bende o durumlardan haberi yok galiba 😒😔😓
Sosyal medyadan öğreniyor bu mal oğlanlar bu tavurları
Aynen 🤣😂🥲
Ranza ne alaka
Ranza dediğin raf arbasi
Dalga gecmiş o zaman senle
Gececem ben ona dalgayı az kaldı
Ne düşünüyorsun aklındaki ne
Bilmiyorum
Afedersin sıç ağzına hak ediyorsa
Ediyor baya
Sıç o zaman kanka ne diyim altta kalma
tamam