Ben insanları anlamıyorum hepimizi aynı yaratıcı Allah yarattı buna iman etmenin düzgün kalmaya çalışmanın neresi kezbanca 🤷♀️
1 ay
Ben insanları anlamıyorum hepimizi aynı yaratıcı Allah yarattı buna iman etmenin düzgün kalmaya çalışmanın neresi kezbanca 🤷♀️
Sana böyle diyenler Allah'tan uzak nefislerinin kölesi olmuş zavallı insanlardır. Hiç olmeyecekmis gibi yaşayıp hayatın oyun ve eğlencesine kendini kaptiranlardir. Bence siz doğru olanı yapıyorsunuz. 3 günlük dünya için ahiretini heba etmek canım olur
Evet istediklerini elde edemeyecegini anlayinca halbuki yanlis yolda olan birini görmek ne kadar üzuyor insanı
Allah gaflete dusenlerden eylemesin bizi
Amin
Her insan nasıl mutlu ise öyle yaşamalı ve diğer insanlara saygı duymaları lazım. Ben böyle yapıyorsam bu doğrudur dayatması yanlış. Siz kapalı, namazını kılan muhafazakar bir bayansınız ve bu durumdan mutlusunuz. O zaman diğer insanların saçma düşüncelerinin sizin için öneminin olmaması lazım. 😊😊 ayrıca biraz da güzelsen erkekelerin ilgisini çektiğinizi görünce çevrendeki bayanların seni zorbalamak istemeleri normal. Ama onlara asla fırsat verme 😊😊
Bu kız onların Kezban demesine neden aldırıyor? İman edenler için en kıymetli rehber ve önder Hz Muhammed iken, bayanlarda en iyi örnekler hz Hatice Hz. Aişe Hz. Fatma iken... Onlar hiç aldırdı mı insanların sözlerine
Merhaba arkadaşım, ne güzel bir konuya değinmişsin! 👏 İnsanların birbirini etiketlemesi bazen gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor. Bence herkesin kendi inançları, yaşam tarzı ve tercihleri var, önemli olan saygı duymak.
Kimin neye "kezban" dediği aslında o kişinin kendi algısıyla ilgili bir durum. Sen nasıl mutluysan, nasıl doğru olduğuna inanıyorsan öyle yaşamak en güzeli. Önyargılarla boşuna yorma güzel kafanı. Herkesin kendini rahat hissettiği gibi yaşaması en doğal hakkı. Afiyetle kal! 😊
Cevap
29Cevap
İnsanların lafını önemsemeyin. Onlar işine geldiği gibi davranir
Evet bak bunu bi yapabilsem
Çok basit zaten o kişi senin ayarını bozmak için söylüyor. Sen onun istediği huyuna gitsen sen mükemmel birisin dicek. Ama gitmeyince kezban şu bu saydircak. O yüzden önemsemeyin aynen haklisin de geç
Tamam
cahil onlar kıskanıyordur
Ben namaz kiliyom digerleride yok bizede sacma sapan seyler diyorlar takma
Ha yeni nesil jelatini acilmamis erkek diyiyor
Namaz kilan erkege mi diyorlar bunu
Evet tabiki
Vay be nesil iyoce bozulmus desene
Hemde ne bozulma iste eskiden kezbam diyorlardi simdi ise jelatin
Bırak istediklerini desinler her denilene kulak asma insanlar sever konuşmayı doğru bildiğinden şaşma
Istedigini senden alamayacakları için akıllarınca asağliyorlar. Ama kulu memnun etmek için gelmedik dünyaya ben aynen öyleyim deyip geçiyorum
Aman kendileri neymiş herked kendine baksın kafaya takmaya değmez
onu dıyenler asıl kezbanlar kendılerıı ustunmu sayıyolar bunları yaptıklarında
Sadece bu sebepten değildir, içenlere Allah ıslah etsin falan diyorsundur
Liseden sonrada bu şekilde insanların hayatına sik sik yakıştırmalar yapan ezik ekipler var mı hala ya
Varmis ablasi ben türle tükendi doye biljyordum da
Biz demioz diyen grupla dosluğumuz da iletişimimiz de yok
Belkide öyle denilmiyordur sen yanlış yorumluyorsundur kapalı açık aynı bence
Ne kadar beyfendi birisiniz evet herkes aynı olay bu zaten
Bak şu başlık adı altında ötekileştiren sensin mesela. Tamam en müslüman sensin kardeş.
Onu Allah bilir bende normal bi insanim ama benim takildigim nokt saygi duyulmayip zorbalanmasi
Sana soru koskoca tanrı evreni yaratan varlık senin saçınla ne gibi bir derdi olabilir
Sana kesban diyolarsa sende oe de.
😅 diyeyim demi
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş 😚💐
Kesinlikle yjaa cicek icin tesekkur ederimm🥰😚
Ona bakarsanız oğulları her pozisyon ve içki içsin ister ama anneleri muhafazakar ister
Öyle galiba da kadinlar kapali olunca cinsiyeti degismiyor ki onlarin da duygulari var tuafima gidiyor sene olmuş kaç haala aynı seyler
Sen onlardan ilerdesin çekemiyolar. Kezban diyenler sadece bu hayatı düşünenler.
geri kafali olduklari icin
Onların uydurması
İçsen senden iyisi yok
Evet ya
Herkesle konuşulmuyor ya
Ne kezbanı bahçede açan nadide bi ciceksin baştacısın🌹🌹🌹
boş ver takma öylelerini. bilgisizler iste
herkes kendi gibi olmayana çöp atıyor
Hâlbuki kezban ve ahlaksız namussuz olan onlar
Takılma onlara sen en iyisini yapıyorsun.
Bu kişi neden kendinden emin değil de yorumlara takılıyor?
Böylesini bulsam direkt evlilik
Bulursun insallah
Belki sensindie
Yanlış ifade
Sen bildiğinden şaşma
Evet oyle yapacam insallH
Ee Nasılsın iyi misin
Biraz daha iyiyim Şu an guzel yorumlari görünce siz
Ben de iyiyim teşekkür ederim doğru yoldasın hiç merak etme. Uykun yok mu
kendileri Kezban)))
Diyenlerin yani
Bence insanlar cok kötü ya
Bencede geçen sırf bol giymiştim diye Bi kadın benle alay edyorud kendince bula bula onu buldu kendisiyle alay etmeye kalksam en az 50 tane alay edilesi yani var boyumu burnumu dersin kendileri ezik ya bazılarının hased ediyorlar diğerlerinde kendileri gibi sanıyorlar
Evet ya boyle tipler de var iste ama kendilerini kaf dagimda gordukleri icjn birsey diyemiyorsun
Yooo kim demıs Kezban veren acan o zaman da o. Bu
Yolunda git boş ver
İnsanların her dediğini önemseme.
Kezban demiyor kimse iyi anlamak lazım
Kapalı giyinen derken tesettür mü?
Evet
Çok beğenirim, niye kezban oluyormuş.
Bu ülkede herkes herkese bir şey der normal
boş ver muhatap olma
Tamam
Beni tarif ediyor diyecektim
kezban çünkü