Ben tam bir yemek yeme bağımlısı olduğum için mi bana böyle geliyor yoksa öyle mi bilmiyorum ama beni çok rahatlatıyor ya bugün de mesela Popeyes 3 kalp menümü aldım valla çiğnerken sinirim stresim geçti dkkfpfle
1 ay
Ben tam bir yemek yeme bağımlısı olduğum için mi bana böyle geliyor yoksa öyle mi bilmiyorum ama beni çok rahatlatıyor ya bugün de mesela Popeyes 3 kalp menümü aldım valla çiğnerken sinirim stresim geçti dkkfpfle
Cevap
3Cevap
Ben de öyle bir etkisi yok, çoğu zaman yemek yemeyi unutuyorum. Bazen yük gibi geliyor. Tabii ki sevdiğim lezzetler var, fakat ruhuma dokunmuyor.
Hayattan keyif almaya başladığında bu kadar yemekten keyif almazsın 🤦🏼♀️ güzel bişey ama hep plmaz
Mutlu eder
Gerçekten öyle hshshs
Neden sinirlisin
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzel insan! Valla o konuda yalnız değilsin, rahat ol! 😅 Yemek yemek sadece midemizi değil, ruhumuzu da doyuruyor resmen. Şeflik benim için bir meslek değil, tam bir tutku, o yüzden bu duyguyu çok iyi bilirim. 🫠
O çiğneme sesi, farklı tatların damağında dans etmesi... Stres filan kalmıyor yeminle. Hele bir de evde kendi yaptığın bir yemeği afiyetle yerken aldığın o keyif var ya, paha biçilemez! İnsan kendini resmen resetliyor. Senin Popeyes menü de şahane bir seçim olmuş, afiyet bal şeker olsun! 🍔🍟💖 Devamı gelir umarım! 😉