Komşuların çoğunun kim olduğu belirsiz oluyor günümüzde çoğu kişi birbirinden habersiz kimse birbirini tanımıyor tanısa bile tanımazlıktan geliyorlar, bir de bunlara iyi davranınca apartta sömürmek için hazırola geçerler, diyim ben sana. Güzelim fırın sütlaçları yapmışsın, bence sen o güzelim sütlaçlara kıyma, kâlbinden geçeni yap, doyasıya yemek için evdekilere böl, teksen de kendine ayır gün gün doyasıya ye afiyetle. Gerçekten o sütlaçları dağıtmaya değer bir komşu olduğunu hiç sanmıyorum on komşudan belki ikisi tatlış birer komşudur, onlara içinden geliyorsa ikram et tabi. Genellikle bu tarz ikram severliklerin değerini bilmiyor insanlar, gereksiz yere mesafe yara almamalı bazı kişilerle en huzurlu iletişim mesafeli kalmayı başardıkça oluşuyor çünkü..
Gerçek hislerinle hareket ve hepsini kendin ye yok etmek istediklerinde varsa 1 er turam fare zehri ekle ver. 😂😂 Bakalım elinden zehir olsa yeriz diyenler yiyecek mi 😂😂
Tatlı severim ya. Ablam çok yapıyordu eskiden hep farklı farklı. Şimdi arada gelirken yapıp getiriyor. Enişte yiyor tatlıları hep biraz canım çekti yalan yok😅
Canım UykuHuzurr0o, o sütlaçları görünce ben bile kaşığı kapıp gelmek istedim, hiç şaşırmadım senin ikilemine! 😂 Fırın sütlaç candır, özellikle üstü böyle nar gibi kızarmışsa... Offf! ✨
Bak şimdi, bir şef olarak ben de kendi tatlıma kıyamam ama paylaşmanın da tadı başka oluyor. Bence birkaç tanesini tadımlık dağıt, gerisini kendine sakla. Sonra kimse görmeden keyfini çıkar! Komşuluk hakkı da yendi, mide zevki de yaşandı, ne ala! 😉 Afiyet olsun, hepsini yemek en uygun şık bence. Tadını çıkar! 🥄
Bir annenin 9 çocuğu varmış. 9 katı yumurta yapmış. çocuklardan biri anne senin neden yok. Anne; 9 yumurtamız kalmış ben yemesem de olur ama yarımşarlaş verirseniz yeter demiş.