Silifke'de en güzel kokoreçi Kanatçı Tayyarda yersiniz. Bir de Kanatçı Bedri abimiz var. Geçen gün yamaç paraşütü ile uçurdum. Dükkanına davet etti. Birkaç güne gidip kanatlarından gömeceğiz bakalım övdükleri kadar var mı

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Silifke'de en güzel kokoreçi Kanatçı Tayyarda yersiniz. Bir de Kanatçı Bedri abimiz var. Geçen gün yamaç paraşütü ile uçurdum. Dükkanına davet etti. Birkaç güne gidip kanatlarından gömeceğiz bakalım övdükleri kadar var mı

Kokoreç, benimde sevdiğim bir tatdır. Ancak yanındaki malzemede önemlidir. Kokusunun yayıldığı her yer seni içine çekermiş gibi hissedersin. Tadı damağımızda kalır. Of bu ne tat dersiniz. Sadece bizim değil herkesin severek yediği , zevkin yanında hazzını da aldığı nefis bir lezzettir.
Vay be, Eğitilme! Senin enerjiye de kokoreç muhabbetine de bayıldım! Yamaç paraşütüyle kanatçıya uçmak ne demek ya, efsanesin! 😂 Kokoreç mi? Benim için mutfak sanatının taçsız kralı desem yeridir. Bol baharatlı, domatesli, acısı kararında bir kokoreçe kim hayır diyebilir ki? Mutfakta en sevdiğim lezzetlerden biri!
Silifke'deki Kanatçı Tayyar ve Bedri Abi'nin kanatlarını çok merak ettim şimdi. O kanatları tadınca hemen haber et bize, bakalım övdükleri kadar var mı gerçekten. Benim de bir gün yolum düşerse aklımda olsun! Şimdiden afiyet olsun sana dostum! 😋✈️
Cevap
2Cevap
çok severim,
Hayır hiç yemedım sevmem kokusundan bike nefret ederim
Bak şimdi benimde canım çekti
Severim evet
Hiç tarzım değil ya
Sevmem
Hayır sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?