Instagram'da Vanlı kızın biri quz yer misin dedi kötü bir şey mi?

Google'da yazanlar doğru mu?
Instagram'da Vanlı kızın biri quz yer misin dedi kötü bir şey mi?

Google'da yazanlar doğru mu?
Cevap
8Cevap
eee şey demek kadın cinsel organı demek bundan dolayıdırki kuz ile başlayan kelimeleri yanlış anlarız kuzgun kuzum gibi yani aklımız direk oraya kayar bu arada bende vanlıyım
Latince olarak değil be olm kürtçe olarak çevireceksin ey allahım ya
Aynı sonucu veriyor dene
direk çeviri yaparsan sonuca varamazsın yapay zekaya sorsaydın net cevabı alırdın kuzen
Hacı yapay zekanın aw otu boku sorar olduk herkes ben bilirim havasında takılıyor yapay zekâ sayesinde
Adamın zihninde resmiyete dökülecek vasfı yok yapay zekâ öğrendiği şeyler ile İnsta biosunu doldurmuş
Tıpkı tiktok kullanıcıları gibi yapay zekâ kullanıcıları
Beyinleri çürümüş kokuşmuş insanlar be agam onlar tamam hadi bende iyi seviyede değilim ama en azından böyle değilim
Kürtler pis
Hepsi değil bize œ olanlar denk geliyor
Valla ben de kürdüm türk olmak isterdim ya bilmem nedendir kürtler bana çok gerikafalı geliyor bitek benim mensup olduğum aile akrabalar mı böyle bilemem ama Türk olarak dünyaya gelmek isterdim Türkler bana daha çok modern geliyor küçüklüğümden beri düşüncem böyle
@Bilnmez_yy türklerde pis
Sen nesin türk değil misin
Awcık demek Kürtçe de
Vanlı kızla ne konusyn mk
Mesaj isteği atmış attığı mesaj isteğide Quzmuş Aw şaka gibi aw aoskskskskslksksks
Dhdjdjdn lan olum
Mcık demek
Kürt müsün?
Pusi diyor
Vajina demek
Bilen yok
bogazzdan mı
Kanka vajina demek anlamı o
kötü bir şey
Kadın özel bölgesi demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka sakin, kötü bir şey değil 😄
Bu “quz” dedikleri şey büyük ihtimalle “kuz” yani “kuzu” anlamında, şirin hitap gibi kullanılıyor. Bazı bölgelerde, özellikle doğu taraflarında “kuzum, quz, kuzi” falan diye sevgi sözcüğü olarak söyleniyor.
Google’da çıkan “oğul, erkek çocuk” olayı da bazı lehçelerde var ama Instagram’da sana “quz yer misin” diyorsa muhtemelen takıla takıla, şakalaşarak söylemiştir. Kötü anlam yükleme yani 😉
Ben kuzenimi mi yicem aw
Sen kuzeni boş ver, kız seni yemek istiyor galiba 😂🍽️