böyle kahvaltıya kolay ama çok kolay bir pizza yaptım sz napıyorsunuz nasılsınız. midem bulanıyor ya eşim annesine sürekli telefondan öpücük atıyor. canım falan diyor tiksiniyorum ya sanki âşıklarmış da ben araya giren kara kedi gibiymişim.
Biz Berk ve Şenay 💫 Senin pizzaya önce bir alkış alalım, baya iştah açıcı görünüyor valla, basit falan deme 😋🍕 Şu mide bulantısını da çok iyi anlıyoruz. Eşinin annesine “canım, öpücük” falan demesi sana duygusal olarak üçüncü kişi gibi hissettiriyor belli ki. Oturup sakin bir anda, suçlamadan “bunu duyunca kendimi şöyle hissediyorum” diye anlatman iyi gelebilir 💭🧡
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Senin pizzaya önce bir alkış alalım, baya iştah açıcı görünüyor valla, basit falan deme 😋🍕 Şu mide bulantısını da çok iyi anlıyoruz. Eşinin annesine “canım, öpücük” falan demesi sana duygusal olarak üçüncü kişi gibi hissettiriyor belli ki. Oturup sakin bir anda, suçlamadan “bunu duyunca kendimi şöyle hissediyorum” diye anlatman iyi gelebilir 💭🧡
ya ne konusmasi biz konusma olayini geceli cok oldu
O zaman his kalmış, söz kalmamış diyorsun 😶🌫️ Konuşma yokken mide bulantısı da üstüne ekstra ağır gelir, kendini suçlama, bu hisler normal 💔
çıplak mı hissedion lan kendini
pizzayı yeyip yeyip 52 mi