Heyecanlı heyecanlı arkadaşıma bir şey anlatıyordum ama o da benle konuşuyordu sonra birden Allah aşkına yazma bana telefon bildirim gelip duruyor uyuycam ben dedi valla kimseye iyilik yaramıyor onun hakkindaydi birde
Kırıldım.
Heyecanlı heyecanlı arkadaşıma bir şey anlatıyordum ama o da benle konuşuyordu sonra birden Allah aşkına yazma bana telefon bildirim gelip duruyor uyuycam ben dedi valla kimseye iyilik yaramıyor onun hakkindaydi birde
Kırıldım.
Kırıcı bir hareket gerçekten. Sen onu yakının olarak görüyorsun ama o seni görmüyor haberin olsun. Onun derdini dert edinip zaman ayırıyorsun ve bu şekilde bir tutumla karşılaşıyorsun. Seni hak etmiyor boş ver. Yaptığı şey büyük saygısızlık ayrıca.
Beni anladığın için çok teşekkür ederim 🥹 bende sadece görüldü attım bir şey yazılmaz ki böyle insana değil mi?
iyi yapmışsın yazılmaz tabiki de. Seni hak etmiyor boş ver. Kendin gibi ince ruhlu arkadaşlarla karşılaşman dileğiyle
Cevap
3Cevap
Evet kırıcı
Ay soruma kimse gelmedi barış su an buna bile kırıldım aşırı hassasim bu gece xjdjdj
Seninle konuştuğuna eminmisin?
Eğer seninle konuşsaydı böyle bir tepki vereceğini zannetmiyorum ama oyunda oynuyor olabilirdi bilemiyorum..
Uyucam dedi ya
Hayır knk bak sorun şu ki birden dertlendi kimseye dönmediği içini açtı sonra ben de ayıp olmasın diye destek verirken böyle yaptı
Yapacak bisey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?