Diğer Ay çok güzel değil mi? ufsnnebe Takip Et Bilge Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tam da şimdi 🌝 Güncellemeler+1 yıl İlla Ay Dede mi diyelim Alala Güncellemeler+1 yıl https://youtu.be/LzIeqoTvG-0 Ay çok güzel değil mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. He ya 1 2 Yorumla ufsnnebe +1 yıl Harikaaaa Yorumla s Taciiiii +1 yıl Çok güzeldi Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Avril hayranı kaldı mı lan hala, ben o hayranlar 90'ların sonunda öldü sanıyordum.. 0 1 Yorumla ufsnnebe +1 yıl He öldü belediye gömdü Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet dolunay 🌕Yengeç misin sende yoksa 1 1 Yorumla ufsnnebe +1 yıl Hayır Balık, bugün dolunay benim 🌝 Yorumla
SadeceSakinOl Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uykusuzluktan ölüyorum sen güzel diyorsun 😐 1 0 Yorumla
Opeliazeaa Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bu gun disari cikmadigim icin hic gormedim. 1 0 Yorumla
Sanalikopat Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 89% +1 yıl Her gece ay'i izliyorum bende yatağımdan 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Diğer konusunda 29,7b cevap paylaştı. Mevzuyu çözen anlatsın 0 0 Yorumla
Mali9707 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. Bilmem önemi yok 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 58b cevap paylaştı. Güzeldir her zaman 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
He ya
Harikaaaa
Çok güzeldi
Gündüz gibi ama ayı goremedim tersimde kaldi
Avril hayranı kaldı mı lan hala, ben o hayranlar 90'ların sonunda öldü sanıyordum..
He öldü belediye gömdü
Evet dolunay 🌕
Yengeç misin sende yoksa
Hayır Balık, bugün dolunay benim 🌝
Uykusuzluktan ölüyorum sen güzel diyorsun 😐
Bu gun disari cikmadigim icin hic gormedim.
Her gece ay'i izliyorum bende yatağımdan
Evett
Kesin aşık oldu sksk
Mevzuyu çözen anlatsın
Çok beğendiysen sana hediye edebilirim
yoo bakmadım
güzel olan ne ablacım?
O ne be
Bilmem önemi yok
Sizin kadar güzel değil
Güzeldir her zaman
Aynen baya ışıldıyor