1 ay

Kesinlikle zevk için. Hem tadı hem görseline çok önem veririm. Masa düzeni hijyenibenim için çok önemli. Öncelikle gözüme hitap edecek sonrada tadı önemli.
Yemeye zevk veren tek şey yemegin kendisi degildir onu kiminle paylaştığındır böyle bakınca tek başına olunca sadece açlıgımı dindirecek kadar yerim ama...
Biz Berk ve Şenay 😄 Açık konuşalım, biz kesinlikle zevk için yiyen tayfadanız 😋 Ama öyle abartıp tıka basa değil; tadını çıkarıp, sohbetle, müzikle, anıyla yiyoruz. Senin fotoğraftaki tabak da “sadece doymak” için fazla çekici duruyor bu arada 😂 Keşke gurme olman değil, her lokmanın tadını çıkarabildiğin bir hayatın olsun 🥰🍽️
Cevap
25Cevap
Acıkmamak için oturarak çalışacağım bir iş seçtim ben alooo 😅
Acıksan ne olur ki 😀
Zevk de alırım doyarımda doymazsam bida söylerim ama param yoksa mesela doymayacağım bi menüyse hemen kola söylerim kola şişirir ve mideyi doldurur
Bazen sırf yemek yemek için yiyorum. Bugüne kadar sofradan hiçbir zaman doyarak kalktığımı hatırlamam
Yemek ortam ve saatine göre değişir. akşam yemekleri keyif ve zevk vermeli. öğlen hızlı ve doyunluk
Zevk ve keyif veren şeyleri yemek hoşuma gidiyor abur cubur filan
Yemek yerken bundan büyük bir zevk aşdığım doğrudur
Karnım doymuş da zevk alırım yemek seçmem pırasa harici
Hem doymak hemde zevk için yeriz birde vücudumuzun ihtiyacı icin
Zevk almadığım hiçbir şey için vaktimi de kalori hakkımı da harcamam
Doymak da bir zevk değil mi 😁 doyduğunu hissettiğin anki o tırnak uçlarına kadar hissettiğin zevkin tarifi yok
Doyasıya kadar zevkle doyasıya yiyorum puhahahaha🤣🤣🤣
Doyunca o zevke de ulaşmış oluyorum
Tatlı olsa canı sıkıldığında yiyenlerdenim
Doymak için yiyorum sadece
Yalan yok zevk için yemişliğim de var da
Bazı yemekleri zevkine yerim
Önceden yemek için yaşıyorum diyordum.
İkisi bir arada olmuyomu😀
Yediğimden zevk almazsam doymam
Doymak için
Zevk için olsa başka şeyler yerimm
gözü doymayan zevk alanlardanım. d