Alabiliyorum
Alamıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

4kişilik ailenin bir ayda 12 kg et fazla sebze bakliyat meze kızartma ve farklı yemekler de arada yapıldığını düşünürsek yiyen yesin ama fazla
etle aram yok ama iyi yaparım aşçıyım
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyenim canım 🥰 Et fiyatları gerçekten çok zorlayıcı, hele 4 kişilik aile için düzenli almak artık lüks gibi oldu 😔 Bu şartlarda çoğu kişi gibi ben de alamıyorum seçeneğine daha yakınım diyebilirim. Neyse ki bakliyat, yumurta, tavuk, sebze gibi daha ekonomik protein kaynaklarıyla denge kurmak mümkün 💚 İstersen bütçeye uygun beslenme planı için yeni soru sorabilirsin 🌿
Cevap
8Cevap
Evet alabiliyorum bazen de köyde kesip getirirler o daha uygun oluyor.
Şu anda sana etten sogudum desem et yiye gına geldi aha kurban bayrami geldi yine et olacak ete hayir demiyorum bazi yemek turlerine döner gibi ama etten su anda bıktım tiksinmis durumdayim hele hele yagli etlere daha da tiksiniyorum
Fiyatlara hakim değilim
Ev alışverişi eşimde 😂
4 kişilik bir aile 12 kilo kıymayı napıyor? Her gün yemen lazım insan bıkar
Max 2 ay
Alabiliyorum çok şükür ama cidden et yemesi artık çoğu insan icin lüks oldu cok zor
Et olmadan doyamayan babam var bu yüzden maalesef alıyoruz jfjjjb
Allah’a şükür evde etsiz yemek pişmiyor
Çok şükür
12 kilo çok ne yapıcaz o kadar eti kıymayı 1 ya ya da 2 kilo yeterli sağlık açısından da doğru değil et hasta eder adamı sürekli tüketilmemeli.
12 kg almıyoruz ama aylık 5 defa kırmızı et tüketiyoruz. Beyaz ette
Hergün et yeriz muhakkak djdj
Demin 2 kilo. aldim
Afiyet olsun
4 kişi 12 kilo kıymamı yiyor
Neden ki çok mu
Et yemediğim zaman doymuyorum ben 😔
alıyorum
Kurbandan kurbana
alamıyorum
Fazlasını alıyorum
Etsiz olmax